Κεϊτά: Από τη Λίβερπουλ και τη μεταγραφή των 60 εκατ., ελεύθερος στη Βέρντερ Βρέμης

Κεϊτά: Από τη Λίβερπουλ και τη μεταγραφή των 60 εκατ., ελεύθερος στη Βέρντερ Βρέμης

bet365

Ο Ναμπί Κεϊτά δεν θα συνεχίσει στο «Άνφιλντ» κι ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Bundesliga ως ελεύθερος για χάρη της Βέρντερ Βρέμης, μια πενταετία αφότου πήρε μεταγραφή στη Λίβερπουλ αξίας 60 εκατ. ευρώ.

Η καθοδική πορεία του Ναμπί Κεϊτά στη Λίβερπουλ ολοκληρώθηκε και τυπικά προ εβδομάδων, αφού ο Γιούργκεν Κλοπ και οι άνθρωποι των Reds είχαν αποφασίσει εδώ και καιρό πως ο μέσος από τη Γουϊνέα θα αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Ο 28χρονος, λοιπόν, έμεινε ελεύθερος και βρήκε ήδη τον επόμενο σταθμό του σε ομάδα-έκπληξη. Ο λόγος για τη Βέρντερ Βρέμης, η οποία επιτάχυνε τις διαδικασίες του deal και ανακοίνωσε την απόκτησή του ως ελεύθερου για τα επόμενα τρία χρόνια!

Όλα αυτά για έναν παίκτη που μετακόμισε στο Μέρσεϊσαϊντ το καλοκαίρι του 2018 από τη Λειψία αντί 60 εκατομμυρίων ευρώ και πανηγύρισε το Champions League του 2019 και την Premier League του 2020, δίχως ωστόσο να επιβεβαιώσει ποτέ πως άξιζε αυτά τα χρήματα κι αντιμετωπίζοντας συχνά προβλήματα τραυματισμών.,

Φέτος κατέγραψε μόλις 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με μέσο όρο 37 αγωνιστικά λεπτά ανά ματς. Το κοντέρ του συνολικά σταμάτησε στις 129 συμμετοχές, με απολογισμό έντεκα γκολ και επτά ασίστ.

Η Βέρντερ την τρέχουσα περίοδο τερμάτισε οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στη Bundesliga.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα