Μπορούσια Ντόρτμουντ: Μπαίνει στο παιχνίδι για Γκουντογκάν

Μπορούσια Ντόρτμουντ: Μπαίνει στο παιχνίδι για Γκουντογκάν

bet365

Σύμφωνα με γερμανικό μέσο, η Μπορούσια Ντόρτμουντ θέλει να εκμεταλλευτεί την στασιμότητα που υπάρχει στην υπόθεση του Γκουντογκάν και να τον ντύσει ξανά στα κιτρινόμαυρα.

Η γερμανική «Bild» αποκαλύπτει πως η Μπορουσια Ντόρτμουντ θέλει να κινηθεί για να φέρει και πάλι στην ομάδα της τον Ιλκάι Γκουντογκάν, που μένει ελεύθερος από την Μάντσεστερ Σίτι το προσεχές καλοκαίρι.

Ο 32χρονος Γερμανός κεντρικός μέσος έχει φτάσει σε αδιέξοδο με τις διαπραγματεύσεις του με την Μάντσεστερ Σίτι για το νέο του συμβόλαιο, αφού οι «πολίτες» του προσφέρουν μονοετές ενώ εκείνος ζητά τουλάχιστον διετές.

Η Μπαρτσελόνα που ήθελε να τον κάνει δικό της και θα ήταν μία επιλογή που δεν θα άφηνε αδιάφορο τον Γκουντογκάν, φαίνεται πως προς το παρόν δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να προβούν σε μία τέτοια κίνηση.

Κάπως έτσι διαμορφώνονται οι ιδανικές συνθήκες για την Ντόρτμουντ προκειμένου να μπει στο παιχνίδι και να διεκδικήσει τον πρώην ποδοσφαιριστή της, ο οποίος έφυγε από την Βεστφαλία για να πάει στην Μάντσεστερ Σίτι τον Ιούλιο του 2016 αντί 27 εκατ. ευρώ. Συνολικά είχε φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα για 157 παιχνίδια σκοράροντας 15 τέρματα και δίνοντας 20 ασίστ.

Φέτος, ο Γκουντογκάν κάνει μία εξαιρετική σεζόν έχοντας φτάσει 50 συμμετοχές κατά τις οποίες έχει σκοράρει 11 γκολ και 7 ασίστ σε 3.766 αγωνιστικά λεπτά. Πρόσφατα μάλιστα οδήγησε την Σίτι στην κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγίας με δύο δικά του τέρματα.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα