Bundesliga: Η Χάιντενχαϊμ ανέβηκε με γκολ στο 90+9' και χάλασε τους πανηγυρισμούς του Αμβούργου

Οι παίκτες της Χάιντενχαϊμ πανηγυρίζουν

bet365

Η Χάιντεχαϊμ με γκολ στο 90+9' έκανε την ανατροπή στην έδρα της υποβιβασμένης Ρέγκενσμπουργκ από 2-0, νίκησε με 2-3 και ακολουθεί τη Ντάρμασταντ στην Bundesliga. Στα μπαράζ με την Στουτγκάρδη του Ντίνου Μαυροπάνου το Αμβούργο που... πανηγύριζε την άνοδο.

Μια μέρα μετά το θρίλερ της Bundesliga «τρελή» κατάληξη είχε και η δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας! Το Αμβούργο νίκησε με 0-1 στην έδρα της Σαντχάουσεν, την ώρα που τελείωσε το ματς η Χάιντεχαϊμ έχανε με 2-1 στην έδρα της υποβιβασμένης Ρέγκενσμπουργκ και με βάση αυτά τα αποτελέσματα εξασφάλιζε την απευθείας άνοδο. Οι οπαδοί των Δεινοσαύρων μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πανηγύριζαν έξαλλα την επιστροφή στην πρώτη κατηγορία ύστερα από πέντε χρόνια, όμως τελικά τα δεδομένα άλλαξαν.

Η Χάιντεχαϊμ ισοφάρισε με γκολ στο 90+3' και στο 90+9' ο Κλέιντινστ ολοκλήρωσε την ανατροπή, έκανε το 2-3 και έστειλε την ομάδα του απευθείας στην Bundesliga, για πρώτη φορά στην ιστορία της, μαζί με την Ντάρμασταντ. Οι πανηγυρισμοί στο Αμβούργο πάγωσαν, όμως οι Δεινόσαυροι έχουν την ευκαιρία τους να διεκδικήσουν την επιστροφή τους στην πρώτη κατηγορία μετά από πέντε χρόνια σε μπαράζ με την Στουτγκάρδη του Ντίνου Μαυροπάνου.

Βαθμολογία:

bl2-table

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα