Μπάγερν Μονάχου: Το γκολ-τίτλος του Μουσιάλα με φυσικό ήχο πίσω από το τέρμα (vid)

Μπάγερν Μονάχου: Το γκολ-τίτλος του Μουσιάλα με φυσικό ήχο πίσω από το τέρμα (vid)

Newsroom
Μπάγερν

bet365

Η Μπάγερν Μονάχου πήρε το πρωτάθλημα χάρις σε τέρμα του Μουσιάλα στο 89' της αναμέτρησής της με την Κολονία και τέτοιες στιγμές... όλα επιτρέπονται.

Φινάλε γκραν γκινιόλ είχαμε απόψε (27/5) στη Μπουντεσλίγκα, καθώς ο τίτλος κρίθηκε στο 89' της τελευταίας αγωνιστικής. Τότε ο Μουσιάλα της Μπάγερν Μονάχου βρήκε δίχτυα κόντρα στην Κολονία, διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό 2-1 για τους Βαυαρούς και αυτόματα διατήρησαν τα σκήπτρα, αφού η Ντόρτμουντ «αυτοκτόνησε» κόντρα στη Μάιντζ (2-2).

Εάν όμως ο 20χρονος δεν είχε σκοράρει ακόμη και με αυτά τα αποτελέσματα οι Βεστφαλοί θα έπαιρναν τον τίτλο, καθώς η Μπάγερν μόνο με νίκη θα μπορούσε να κόψει πρώτη το νήμα.

Οπερ και εγένετο τελικά και ας δούμε αυτό το γκολ με... φυσικό ήχο, αλλά και το πώς το πανηγύρισαν στην ομάδα από μία κάμερα πίσω από το τέρμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα