Ρόις: Θυσιάζει σχεδόν τον μισό μισθό του για να μείνει στην Ντόρτμουντ ως το 2024!

Ρόις: Θυσιάζει σχεδόν τον μισό μισθό του για να μείνει στην Ντόρτμουντ ως το 2024!

Ρόις: Θυσιάζει σχεδόν τον μισό μισθό του για να μείνει στην Ντόρτμουντ ως το 2024!

bet365

Παρά το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την τελευταία ευκαιρία για μεταγραφή σε κορυφαίο κλαμπ του εξωτερικού, ο Μάρκο Ρόις δηλώνει πιστός στην Ντόρτμουντ κι αναμένεται να ανανεώσει ως το 2024, δεχόμενος μείωση σχεδόν 50% στο συμβόλαιό του!

Έχει εξελιχθεί στον παίκτη-σημαία της Μπορούσια Ντόρτμουντ την τελευταία δεκαετία και αυτή η σχέση δεν πρόκειται να σταματήσει. Όχι φέτος τουλάχιστον, όπως περίμεναν αρκετοί δεδομένου ότι το συμβόλαιό του στους Βεστφαλούς λήγει στο τέλος της σεζόν.

Ο Μάρκο Ρόις βλέπει τον εαυτό του στο «Signal Iduna Park» και μόνο, όντας έτοιμος να υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας του με την Μπορούσια για έναν ακόμα χρόνο, ως το 2024. Και θα το κάνει δεχόμενος μια κάτι παραπάνω από γενναία μείωση μισθού, σχεδόν το 50% των απολαβών του: από τα δώδεκα εκατομμύρια ευρώ στα επτά εκατομμύρια ευρώ κι αυτό λόγω του νέου μισθολογικού «πλαφόν» που θα οριστεί στο κλαμπ της Βεστφαλίας.

Το deal είναι οριστικό σύμφωνα με τη «Bild» και απομένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί κι επίσημα. Υπενθυμίζεται ότι ο Ρόις φερόταν να βρίσκεται στα ραντάρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να τον έχει προσεγγίσει, μάλιστα, ο Έρικ Τεν Χαγκ για να μετακομίσει στο «Ολντ Τράφορντ».

Τη φετινή σεζόν ο Ρόις μετράει οκτώ γκολ και επτά ασίστ σε σύνολο 24 συμμετοχών σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σε όλη την καριέρα του με τους Κιτρινόμαυρος το κοντέρ γράφει 380 συμμετοχές, 161 γκολ και 120 ασίστ.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα