Κίμιχ για Νάγκελσμαν: «Η αποχώρησή του σημαίνει ότι οι παίκτες αποτύχαμε»

Κίμιχ για Νάγκελσμαν: «Η αποχώρησή του σημαίνει ότι οι παίκτες αποτύχαμε»

Αυτοκριτική και απογοήτευση από τον Κίμιχ μετά την απόλυση Νάγκελσμαν

bet365

Ο Γιόσουα Κίμιχ έκανε την αυτοκριτική του ερωτηθείς για το αιφνίδιο τέλος της συνεργασίας της Μπάγερν Μονάχου με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, δηλώνοντας παράλληλα πως δεν έχει γνωριστεί μέχρι στιγμής με τον Τόμας Τούχελ.

Η εποχή Γιούλιαν Νάγκελσμαν ολοκληρώθηκε ξαφνικά και άδοξα στην Μπάγερν Μονάχου, καθώς σε μία μάλλον απροσδόκητη εξέλιξη οι Βαυαροί προχώρησαν στην απομάκρυνσή του και την πρόσληψη του Τόμας Τούχελ μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Αν μη τι άλλο το γεγονός αυτό βρήκε προ εκπλήξεως τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ως επί το πλείστον είναι διεθνείς και βρίσκονταν με τις εθνικές τους ομάδες όταν κυκλοφόρησαν τα νέα. Κι εκτός από έκπληξη, ο Γιόσουα Κίμιχ φανέρωσε πως επικρατεί μεγάλη απογοήτευση στα αποδυτήρια για την τροπή που πήραν τα πράγματα, επιρρίπτοντας την ευθύνη στον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

Σε δηλώσεις του στο «ZDF», ο εκ των ηγετικών μορφών του ρόστερ της Μπάγερν τόνισε ότι μια αλλαγή προπονητή σημαίνει πως οι παίκτες απέτυχαν πρώτοι από όλους, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα εντός αποδυτηρίων και πως κανείς από τους παίκτες των πρωταθλητών Γερμανίας δεν περίμενε πως ο Νάγκελσμαν θα απολυθεί:

«Φυσικά είναι περίεργο. Στο τέλος της ημέρας, αυτό σημαίνει business, λίγη αγάπη, λίγη καρδιά. Πρέπει να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις και να τις αποδεχόμαστε.

Είναι απογοητευτικό αυτό που συνέβη γιατί σημαίνει ότι αποτύχαμε εμείς οι ίδιοι οι παίκτες, δεν είχαμε σταθερά την απόδοση που έπρεπε στο χορτάρι. Δεν καταφέραμε να πετύχουμε καλά αποτελέσματα. Δεν συμβαίνει αλλιώς μια αλλαγή προπονητή.

«Νικήσαμε μόνο πέντε από τα τελευταία πέντε παιχνίδια. Επιμένω πως δεν έχασε τα αποδυτήρια. Έχω ξαναζήσει αλλαγές προπονητή, αυτή τη φορά δεν υπήρχε κάτι που να υποδείκνυε εσωτερικά ότι έχει χαθεί ο έλεγχος των αποδυτηρίων ή ότι οι παίκτες δεν ήταν χαρούμενοι. Ήταν έκπληξη για όλους μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ σε ερώτηση για τον νέο του προπονητή, Τόμας Τούχελ, απάντησε πως δεν τον έχει γνωρίσει.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα