Κίμιχ: «Ο Νάγκελσμαν είναι ένας από τους τρεις κορυφαίους προπονητές που είχα ποτέ»

Κίμιχ: «Ο Νάγκελσμαν είναι ένας από τους τρεις κορυφαίους προπονητές που είχα ποτέ»

Newsroom
kimmich_bayern_munich

bet365

Το εγκώμιο του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, που αποτελεί παρελθόν από την Μπάγερν Μονάχου, έπλεξε ο Γιόσουα Κίμιχ, ο οποίος ανέφερε πως ο 35χρονος είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που είχε ποτέ στην καριέρα του.

Η είδηση της απομάκρυνσης του Γιούλιαν Νάγκελσμαν από την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου έσκασε σαν βόμβα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και μετά τη συνάντηση των δύο πλευρών, η επίσημη ανακοίνωση του βαυαρικού club είναι θέμα... χρόνου. Με τον 35χρονο κόουτς έτοιμο να αποχαιρετήσει τους πρωταθλητές Γερμανίας, ένας από τους παίκτες με τους οποίους είχε πολύ καλή σχέση, ο Γιόσουα Κίμιχ, τον αποθέωσε σε δηλώσεις του, αναφέροντας πως αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων προπονητών που συνεργάστηκε ποτέ.

«Καταλαβαίνω απόλυτα ότι είναι ένα θέμα που καίει αυτή την στιγμή, αλλά, όπως καταλαβαίνετε, δεν έχω πολλά να πω. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι ο Νάγκελσμαν είναι ένας εξαιρετικός προπονητής. Είχα πολλούς κορυφαίους προπονητές στην καριέρα μου και θα έλεγα ότι εύκολα είναι ένας από τους τρεις αγαπημένους μου», δήλωσε ο 28χρονος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με την εθνική Γερμανίας.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα