Μπάγερν Μονάχου: Τέλος ο Νάγκελσμαν, υπογράφει διετές συμβόλαιο ο Τούχελ

Μπάγερν Μονάχου: Τέλος ο Νάγκελσμαν, υπογράφει διετές συμβόλαιο ο Τούχελ

Μπάγερν Μονάχου: Τέλος ο Νάγκελσμαν, υπογράφει διετές συμβόλαιο ο Τούχελ

bet365

Όπως αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο η Μπάγερν Μονάχου απέλυσε τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, με τον Τόμας Τούχελ να είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο.

Ραγδαίες εξελίξεις όσον αφορά την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου. Όπως αποκάλυψε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η διοίκηση του κλαμπ προχώρησε στην απόλυση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν!

Οι Βαυαροί μπορεί να απέκλεισαν την Παρί Σεν Ζερμέν στους «16», όμως στο πρωτάθλημα παρουσιάζουν αστάθεια στην απόδοσή τους. Την τελευταία αγωνιστική πριν την διακοπή για τα προκριματικά του Euro η Μπάγερν έχασε με ανατροπή από τη Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο και έπεσε στη δεύτερη, καθώς την προσπέρασε για έναν βαθμό η Ντόρτμουντ (53-52). Μετά την ήττα από τις Ασπιρίνες ο Νάγκλεσμαν «άδειασε» τους ποδοσφαιριστές του και αυτό φαίνεται πως δεν άρεσε στη διοίκηση των πρωταθλητών Γερμανίας.

Διάδοχος του 35χρονου τεχνικού είναι ο Τόμας Τούχελ. Ο έμπειρος κόουτς ήταν ελεύθερος μετά την απόλυση του από την Τσέλσι τον περασμένο Σεπτέμβριο και συμφώνησε σε όλα με τους Βαυαρούς για διετές συμβόλαιο.

O Νάγκελσμαν ανέλαβε την Μπάγερν το προηγούμενο καλοκαίρι, σήκωσε το πρωτάθλημα και μέχρι στιγμής έχει απολογισμό 60 νίκες, 14 ισοπαλίες και δέκα ήττες.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα