Bundesliga: «Τριάρες» για Μπάγερν και Λεβερκούζεν, πέρασε από τη Βρέμη η Ντόρτμουντ

Newsroom
Bundesliga: «Τριάρες» για Μπάγερν και Λεβερκούζεν, πέρασε από τη Βρέμη η Ντόρτμουντ

bet365

H Μπάγερν νίκησε «σβηστά» στο Μόναχο την Μπόχουμ με 3-0 και συνεχίζει στην κορυφή της βαθμολογίας, ούσα στο +3 από τη δεύτερη Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία επικράτησε με 2-0 της Βέρντερ στην Βρέμη. Επιστροφή στα τρίποντα για Λεβερκούζεν και Φράιμπουργκ.

Η Μπάγερν σε μια... προπόνηση ενόψει του μεγάλου ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Παρκ ντε Πρενς» για τους «16» του Champions League επικράτησε με 3-0 της Μπόχουμ στο Μόναχο. Οι Βαυαροί συνεχίζουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga με 43 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τη δεύτερη Ντόρτμουντ. Βασικός και ανατικατάστατος ο Κώστας Σταφυλίδης για τους φιλοξενούμενους, αγωνίστηκε για 85 λεπτά ο Πιέρ Κουντέ του Ολυμπιακού, εκτός αποστολής έμεινε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Οι παίκτες του Νάγκελσμαν άνοιξαν το σκορ στο 41'. Μετά από λάθος του Γιάνκο ο Μίλερ έκλεψε την μπάλα, απέφυγε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 64' o Μουσιάλα βρήκε τον Κομάν στην περιοχή και ο Γάλλος με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Ρίμαν. Στο 73' ο Γκνάμπρι πάτησε περιοχή, κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα για το τελικό 3-0.

Συνεχίζει το σερί η Μπορούσια

Η ασταμάτηση μετά τη διακοπή Ντόρτμουντ πήρε την πέμπτη της διαδοχική νίκη στην Bundesliga, καθώς επικράτησε της Βέρντερ στη Βρέμη με 2-0. Στο 67' ο Μπιόν Γκίτενς άλλαξε τη μπάλα με τον Σλότερμπεκ, πάτησε περιοχή και με δυνατό σουτ άνοξε το σκορ. Στο 85' οι Βεστφαλοί έφυγαν στην αντεπίθεση, ο Μπράντ άδειασε έναν αντίπαλο του και με συρτό πλασέ «τελείωσε» ουσιαστικά το ματς.

Ξέσπασε με τριάρα η Λεβερκούζεν

Διπλό που την επανέφερε στις νίκες και παράλληλα στις 8η θέση της βαθμολογίας πανηγύρισε η Λεβερκούζεν, η οποία επιβλήθηκε με 3-1 στην έδρα της Χόφενχαϊμ. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Έιντριχ στο 6΄, με τους Ντιαμπί και Χλόζεκ να ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ στο 3-0 μέσα σε εννιά λεπτά (47΄, 56΄). Το μόνο που κατάφερε τελικά η Χόφενχαϊμ ήταν να μειώσει στο τελικό 3-1 με τον Ενσόκι στο 77΄, παραμένοντας στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

Θρίαμβος για Μάιντς με τριάρα κόντρα στην Άουγκσμπουργκ

Επιστροφή στις νίκες και μάλιστα με εντυπωσιακό σκορ για τη Μάιντς, η οποία επικράτησε 3-1 της Άουγκσμπουργκ και σκαρφάλωσε στην 11η θέση της Bundesliga. Ο Λι Τζάε Σουνγκ φρόντισε να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους μόλις στο 21΄, προτού ο Ονισίβο διπλασιάσει τα τέρματα τρία λεπτά αργότερα. Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντεμίροβιτς στο 28΄έβαλε την Άουγκσμπουργκ ξανά στο παιχνίδι, με τον Λι Τζαε Σουνγκ ωστόσο στο ξεκίνημα του β΄μέρους (52΄) να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα, διατηρώντας τους φιλοξενούμενους στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη.

Τρίποντο με ανατροπή και υπογραφή Γκριφό για Φράιμπουργκ

Επιστροφή στις νίκες για τη Φράιμπουργκ, η οποία λύγισε 2-1 με ανατροπή τη Στουτγκάρδη του Ντίνου Μαυροπάνου (μπήκε αλλαγή στο 89΄) και παρέμεινε στην πρώτη τετράδα της Bundesliga. Μετά το προβάδισμα των Σουηβών στο 30΄με σκόρερ του Φούριχ, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και κατάφεραν να φέρουν τούμπα τα δεδομένα. Αρχικά στο 60΄ο Γκριφό ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-1, ενώ στο 84΄βρήκε ξανά δίχτυα από το ίδιο σημείο για να επαναφέρει την ομάδα του σε τροχιά επιτυχιών.

Βαθμολογία:

bundesliga table

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα