Στουτγκάρδη - Βέρντερ Βρέμης 2-0: «Διπλό» που βάζει σε κίνδυνο την ομάδα του Μαυροπάνου

Ιάσονας Θεριός
Στουτγκάρδη - Βέρντερ Βρέμης 2-0: «Διπλό» που βάζει σε κίνδυνο την ομάδα του Μαυροπάνου

bet365

Η Βέρντερ έφυγε με το τρίποντο (2-0) από την έδρα της Στουτγκάρδης του Μαυροπάνου, αφήνοντας πλέον την ομάδα του Έλληνα αμυντικού μόλις στο +2 από τις θέσεις που οδηγούν στον απευθείας υποβιβασμό.

Σοβαρά εμπόδια δείχνουν να μπαίνουν ανάμεσα στη Στουτγκάρδη του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου και τον στόχο της για παραμονή στην Bundesliga. Κι αυτό διότι, η ομάδα του Λαμπάντια γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 2-0 από τη Βέρντερ Βρέμης και σε συνδυασμό με τη χθεσινή νίκη της Μπόχουμ, έμεινε στη 16η θέση, η οποία οδηγεί στα playoff υποβιβασμού. Μάλιστα, βρίσκεται μόλις στο +2 από τη 17η Χέρτα. Η Βέρντερ από την πλευρά της ανέβηκε στην 8η θέση.

Η ομάδα από τη Βρέμη ουσιαστικά «καθάρισε» με την υπόθεση τρίποντο στο δεύτερο μέρος. Στο 59' ο Στάγκε εκμεταλλεύτηκε την αμυντική σύγχυση των γηπεδούχων και με δυνατό τελείωμα έκανε το 1-0, ενώ στο 77ο λεπτό ο Ντουκς διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Βασικός και για 90 λεπτά αγωνίστηκε ο Μαυροπάνος, στο 70' πέρασε ως αλλαγή στο ματς ο συμπαίκτης του, Θωμάς Καστανάρας.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα