Γκλάντμπαχ - Σάλκε 0-0: «Κόλλησαν» κόντρα στους ουραγούς τα Πουλάρια

Newsroom
Γκλάντμπαχ - Σάλκε 0-0: «Κόλλησαν» κόντρα στους ουραγούς τα Πουλάρια

bet365

H Γκλάντμπαχ δεν κατάφερε να πάρει «back to back» νίκη στο πρωτάθλημα και να πλησιάσει την έβδομη Βόλφσμπουργκ στο -1, καθώς έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) με την ουραγό Σάλκε, εντός έδρας.

Η Σάλκε έμεινε «όρθια» στο «Μπορούσια Παρκ». Η ουραγός της Bundesliga μετά την ισοπαλία με την Κολωνία πήρε δεύτερο διαδοχικό βαθμό, καθώς έμεινε στην ισοπαλία δίχως σκορ στην έδρα της Γκλάντμπαχ (0-0). Τα Πουλάρια έμειναν στην 8η θέση με 26 βαθμούς, τρεις μακριά από την 7η Βόλφσμπουργκ, η οποία έχει και ένα ματς λιγότερο. Παραμένουν στην τελευταία θέση οι Βασιλικοί Μπλε, οι οποίοι έχουν 11 βαθμούς και είναι στο -8 από την Μπόχουμ, η οποία νωρίτερα υπέταξε την Χόφενχαϊμ με πεντάρα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δυσκολεύτηκαν στη δημιουργία και είχαν απέναντι τους έναν εξαιρετικό Φάρμαν. Στο 27' ο Ιτακούρα βρήκε χώρο και δοκίμασε το πόδι του, με τον κίπερ της Σάλκε να του λέει όχι. Στο 30' ο Κονέ έπιασε δυνατό σουτ αλλά τον νίκησε ο Φάρμαν, ο οποίος είχε απάντηση και στην προσπάθεια του Κράμερ στο 44'. Η Σάλκε είχε την ευκαιρία της να «κλέψει» το ματς στο 90+3' αλλά ο Ομλίν νίκησε τον Σαρκ.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα