Bundesliga: «Διπλό» και 2η θέση η Ουνιόν, έμειναν στο «Χ» Φράιμπουργκ και Άιντραχτ

Ιάσονας Θεριός
Bundesliga: «Διπλό» και 2η θέση η Ουνιόν, έμειναν στο «Χ» Φράιμπουργκ και Άιντραχτ

bet365

Πολύ σημαντικό τρίποντο πήρε η Ουνιόν Βερολίνου που νίκησε 2-1 τη Βέρντερ Βρέμης εκτός έδρας και ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας, με τις Φράιμπουργκ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης να μένουν ισόπαλες στο 1-1.

Με φόρα στο 2023 η Ουνιόν Βερολίνου, αφού με δυο νίκες σε ισάριθμα ματς βρέθηκε στη 2η θέση και στο -3 από την κορυφή της βαθμολογίας. Η Ουνιόν επικράτησε 2-1 στη Βρέμη της Βέρντερ με ανατροπή. Τέταρτη διαδοχική ήττα για τους γηπεδούχους που βρίσκονται σε κακό μομέντουμ. Ο Πίπερ άνοιξε το σκορ για τη Βέρντερ, με τον Χάμπερερ να ισοφαρίζει στο 17ο λεπτό, ενώ στο 46΄ ο Μπέρενς διαμόρφωσε το 2-1.

Μοιρασιά για Φράιμπουργκ και Άιντραχτ

Σε ένα παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τη μάχη της τετράδας στην Bundesliga, Φράιμπουργκ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης αλληλοεξουδετερώθηκαν και έμειναν στο 1-1 στην έδρα της πρώτης. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο 42' ο Κόλο Μουανί με φοβερό σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά στο 47' ο Γκίντερ με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ευκαιρίες υπήρξαν εκατέρωθεν αλλά το 1-1 έμεινε ως το τέλος, με τις δύο ομάδες να έχουν πλέον 31 βαθμούς ισοβαθμώντας σε 4η, 5η και 6η θέση με την Ντόρτμουντ.

Χτίζει σερί η Λεβερκούζεν

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν πήρε άνετο εντός έδρας τρίποντο, επικρατώντας με 2-0 της Μπόχουμ του βασικού Βασίλη Λαμπρόπουλου. Το σκορ για τις Ασπιρίνες άνοιξε στο 8' ο Ταπσόμπα, ευστοχώντας από την άσπρη βούλα, ενώ στο 53' ο Χλόζεκ με ωραίο τελείωμα εντός περιοχής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Αυτή ήταν η πέμπτη διαδοχική νίκη της Λεβερκούζεν που ανέβηκε στην 8η θέση, με την Μπόχουμ να παραμένει 16η.

Λύτρωση για την Άουγκσμπουργκ

Ανάσα για την Άουγκσμπουργκ, η οποία επικράτησε 1-0 της Γκλάντμπαχ εντός έδρας και βρέθηκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, στο +2. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έμειναν μακριά από τις θέσεις που οδηγούν Ευρώπη. Το γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Μπερίσα στο 82ο λεπτό.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα