Μάιντς - Ντόρτμουντ 1-2: «Λυτρωτής» Ρέινα στο τέλος και τετράδα για τους Βεστφαλούς

Ιάσονας Θεριός
Μάιντς - Ντόρτμουντ 1-2: «Λυτρωτής» Ρέινα στο τέλος και τετράδα για τους Βεστφαλούς

bet365

Η Ντόρτμουντ έφτασε μια ανάσα μακριά από την γκέλα στην έδρα της Μάιντς, όμως το γκολ του Τζιοβάνι Ρέινα στις καθυστερήσεις του ματς υπέγραψε την ανατροπή και τη νίκη των Βεστφαλών με 2-1, χάρη στην οποία μπήκαν στην τετράδα.

Μπορεί να φλέρταρε με την γκέλα και την ισοπαλία στην έδρα της Μάιντς, όμως η Ντόρτμουντ χάρη στο τέρμα του Ρέινα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης μπόρεσε να γυρίσει τούμπα το ματς, να πάρει τη νίκη με 2-1 και να κάνει την είσοδό της στην τετράδα της Bundesliga. Αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά τον Αύγουστο που οι Βεστφαλοί μετρούν δύο διαδοχικά τρίποντα.

Κάτι παραπάνω από ιδανικό ήταν το ξεκίνημα των γηπεδούχων στο παιχνίδι, αφού μόλις στο 2ο λεπτό μπόρεσαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Ο Φερνάντες εκτέλεσε το κόρνερ και ο Λι ανενόχλητος στο πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά. Οι Βεστφαλοί ωστόσο απάντησαν άμεσα, όταν στο 4' το σουτ του Ρίερσον εκτός περιοχής, άλλαξε πορεία μετά από κόντρα και αιφνιδίασε τον Ντάμεν για το 1-1.

Τρία λεπτά αργότερα μάλιστα, ο κίπερ των γηπεδούχων αρνήθηκε σε τετ α τετ τον Μουκοκό, διατηρώντας την ισορροπία. Στο 14', ο Αντεγέμι έστειλε το σουτ του ψηλά άουτ, ενώ το ίδιο συνέβη στο 58'. Στο 60ο λεπτό ο Μπάρκοκ αν και έπιασε καλή κεφαλιά δεν μπόρεσε να ευστοχήσει και να δώσει το προβάδισμα στη Μάιντς.

Όσο όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες οδηγούνταν στην ισοπαλία, το γκολ του Ρέινα άλλαξε την κατάσταση. Στο 90+3' ο Αλέ πήρε την κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε στον Αμερικάνο κι εκείνος από κοντά χάρισε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα