Καπίνο: Υπογράφει στη Μιέντζ Λέγκνιτσα σύμφωνα με πολωνικό δημοσίευμα

Καπίνο: Υπογράφει στη Μιέντζ Λέγκνιτσα σύμφωνα με πολωνικό δημοσίευμα

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Καπίνο: Υπογράφει στη Μιέντζ Λέγκνιτσα σύμφωνα με πολωνικό δημοσίευμα

bet365

Ο Στέφανο Καπίνο φέρεται πως βρίσκεται προ των πυλών της ουραγού της πολωνικής Λίγκας, Μίεντζ Λέγκνιτσα, στην οποία μετακόμισε πρόσφατα ο Γιάννης Μασούρας.

Η πορεία του Στέφανου Καπίνο στο γερμανικό ποδόσφαιρο φτάνει πιθανότατα στο τέλος της. Ο Έλληνας πορτιέρε της Αρμίνια Μπίλεφελντ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και φέτος έχασε μεγάλο μέρος της σεζόν ως τώρα στην Τσβάιτε Λίγκα λόγω τραυματισμού, γεγονότα που τον οδηγούν στην πόρτα της εξόδου εντός της χειμερινής περιόδου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με Πολωνό δημοσιογράφο, ο άλλοτε κίπερ των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Βέρντερ Βρέμης πρόκειται να υπογράψει στην ουραγό της πολωνικής Λίγκας, Μιέντζ Λέγκνιτσα, στην οποία μετακόμισε πρόσφατα ο Γιάννης Μασούρας.

Η ομάδα στην οποία αγωνίζεται μεταξύ άλλων ο βετεράνος Ολλανδός, Λουτσιάνο Νάρσινγκ, ψάχνει απεγνωσμένα για ενίσχυση στο μεταγραφικό παζάρι ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής στην πρώτη κατηγορία (στο -5 από τη 15η προνομιούχο θέση) και μία από τις κινήσεις της αναμένεται να είναι ο 28χρονος διεθνής κίπερ.

Τη φετινή σεζόν ο Καπίνο μετράει έξι συμμετοχές κάτω από τα γκολπόστ της Αρμίνια, έχοντας δεχθεί 11 γκολ.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα