Φράιμπουργκ - Ουνιόν Βερολίνου 4-1: Τρομερός Γκρίφο την έστειλε στη 2η θέση

Ιάσονας Θεριός
Φράιμπουργκ - Ουνιόν Βερολίνου 4-1: Τρομερός Γκρίφο την έστειλε στη 2η θέση

bet365

Η Φράιμπουργκ, με πρωταγωνιστή τον Γκρίφο που πέτυχε χατ τρικ, διέλυσε με 4-1 εντός έδρας την Ουνιόν Βερολίνου και ανέβηκε στη 2η θέση της Bundesliga.

Στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της Bundesliga για το 2022 η Φράιμπουργκ ήταν «σαρωτική» και θριάμβευσε απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου, νικώντας με 4-1 εντός έδρας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν... κάτι παραπάνω από δυνατά στο παιχνίδι. Άλλωστε, στο 6' κατάφεραν να προηγούνται με 2-0. Και τις δύο φορές ο Βιντσέντσο Γκρίφο ήταν αυτός που «χτύπησε». Αρχικά στο 4' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ενώ δύο λεπτά αργότερα σκόραρε με ψύχραιμο τελείωμα εντός περιοχής μετά από γύρισμα του Γκρέγκοριτς.

Στο 19' ο Λέιτε έκανε άσχημο μαρκάρισμα πάνω στον Ντοάν μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να υποδεικνύει πέναλτι και να του δείχνει την κόκκινη κάρτα. Ο Ιταλογερμανός ευστόχησε και πάλι υπογράφοντας το γρηγορότερο χατ τρικ στην ιστορία του γερμανικού πρωταθλήματος από παίκτη άνω των 31.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Γκρέγκοριτς με ωραίο σουτ εντός περιοχής έδωσε προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων στην ομάδα του. Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 4-1 στο 84' με τον Μίτσελ, που δεν αστόχησε από τα 11 βήματα.

Με τη νίκη αυτή, η Φράιμπουργκ στρογγυλοκάθισε στη 2η θέση της Bundesliga, με την Ουνιόν Βερολίνου να βρίσκεται 5η.

«Μοιρασιά» για Μάιντς και Άιντραχτ

Νωρίτερα, Μάιντς και Άιντραχτ αλληλοξεουδετερώθηκαν και έμειναν ισόπαλες με 1-1 στην έδρα της πρώτης. Οι γηπεδούχοι μπήκαν με ορμή στο ματς και είδαν τον Τραπ να λέει «όχι» σε ορισμένες καλές στιγμές τους.

Κατάφεραν πάντως να ανοίξουν το σκορ στο 40' με ωραίο τελείωμα του Μπέρκχαρντ. Η απάντηση της ομάδας του Γκλάσνερ ήρθε στο δέυτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 67' όταν ο Μουανί έκανε γκολ την όμορφη ασίστ του Γκέτσε και ισοφάρισε για τους Αετούς.

Με τον βαθμό της ισοπαλίας η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ανέβηκε στην 4η θέση της Bundesliga με τη Μάιντς να είναι 10η.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα