Σάλκε - Μπάγερν Μονάχου 0-2: Έκτη διαδοχική νίκη για τους Βαυαρούς με... υπογραφή Μουσιάλα

Σάλκε - Μπάγερν Μονάχου 0-2: Έκτη διαδοχική νίκη για τους Βαυαρούς με... υπογραφή Μουσιάλα

bet365

Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε με 2-0 στην έδρα της Σάλκε, πανηγύρισε έκτη διαδοχική νίκη και συνεχίζει ακάθεκτη στην κορυφή της Bundesliga. Πρωταγωνιστής ο «100αρης» Μουσιάλα, ο οποίος δημιούργησε τα δυο γκολ των Βαυαρών.

Ασταμάτητη η Μπάγερν Μονάχου! Οι πρωταθλητές Γερμανίας επικράτησαν με 2-0 στην έδρα της Σάλκε, πήραν έκτο διαδοχικό τρίποντο και συνεχίζουν στην κορυφή της Bundesliga, έχοντας διαφορά έξι βαθμών (34-28) από τη δεύτερη Λειψία. MVP ο Τζαμάλ Μουσιάλα, ο οποίος έγινε ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που έφτασε τις 100 συμμετοχές με τους Βαυαρούς, σε ηλικία 19 ετών και το... γιόρτασε δημιουργώντας τα δυο γκολ κόντρα στους Βασιλικούς Μπλε.

Oι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι με όλο το ματς και προηγήθηκαν στο 38'. Ο Γκνάμπρι έδωσε την μπάλα στον Μουσιάλα μέσα στην περιοχή, ο νεαρός με ένα φανταστικό τακουνάκι του την έστρωσε και ο Γερμανός εξτρέμ με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.

Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν συνέχιζε να δημιουργεί φάσεις στα καρέ των γηπεδούχων και τελείωσε το ματς στο 52'. Οι Βαυαροί βρήκαν χώρο και έφυγαν στην αντεπίθεση μετά από πάσα του Γκνάμπρι, ο Μουσιάλα κουβάλησε τη μπάλα, την έδωσε στον Τσούπο Μόντινγκ, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα και διαμόρφωσε το τελικό 2-0 υπέρ των Βαυαρών. Ο Μουσιάλα θα μπορούσε να γίνει και σκόρερ στο 67' αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα