Βέρντερ Βρέμης - Άουγκσμπουργκ 0-1: Βαυαρική επιβολή με υπογραφή Ντεμίροβιτς (vid)

Newsroom
Βέρντερ Βρέμης - Άουγκσμπουργκ 0-1: Βαυαρική επιβολή με υπογραφή Ντεμίροβιτς (vid)

bet365

Μετά από τρεις σερί «σφαλιάρες», η Άουγκσμπουργκ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα με σπουδαίο «διπλό» 1-0 απέναντι στη Βέρντερ. Χαμένο πέναλτι για την ομάδα της Βρέμης στο 90+5΄.

Αν και τα... χρειάστηκε στο τέλος, η Άουγκσμπουργκ είδε τον Ντεμίροβιτς να πετυχαίνει το χρυσό γκολ και τον Γκίκιεβιτς να αποκρούει πέναλτι στο 90+5΄προκειμένου να της χαρίσουν μια σημαντική νίκη απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης και να την θέσουν ξανά σε τροχιά επιτυχιών (1-0).

Έπειτα από το ακυρωμένο γκολ του Φούλκρουγκ στο 31΄για την ομάδα της Βρέμης, οι φιλοξενούμενοι πήραν τα πάνω τους και τελικά άνοιξαν το σκορ με τον Ντεμίροβιτς στο 63΄.

Στις καθυστερήσεις ωστόσο η Βέρντερ θα μπορούσε να κλέψει τον βαθμό, όταν ο Μπάουερ έκανε χέρι στην περιοχή και της έδωσε την ευκαιρία να ισοφαρίσει από το σημείο του πέναλτι. Ο Γκικίεβιτς ωστόσο απέκρουσε την εκτέλεση του μοιραίου Ντουκς και χάρισε στην Άουγκσμπουργκ το διπλό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα