Στουτγκάρδη - Λειψία 1-1: Όρθια κόντρα στην κυπελλούχο η ομάδα των Μαυροπάνου - Περέα (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Στουτγκάρδη - Λειψία 1-1: Όρθια κόντρα στην κυπελλούχο η ομάδα των Μαυροπάνου - Περέα (vid)

bet365

Η Στουτγκάρδη του βασικού, Ντίνου Μαρυροπάνου ξεκίνησε καλά στη Bundesliga και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην κυπελλούχο Λειψία (1-1). Ντεμπούτο στο γερμανικό πρωτάθλημα για τον Περέα.

Με σημαντικό βαθμό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη Bundesliga η Στουτγκάρδη. Η ομάδα του βασικού, αναντικατάστατου και εξαιρετικού Ντίνου Μαυροπάνου έμεινε στην ισοπαλία με την κυπελλούχο Λειψία, με σκορ 1-1, ενώ θα μπορούσε να προηγηθεί με το σουτ-βολίδα του διεθνή στόπερ που σταμάτησε στο δοκάρι. Ντεμπούτο στο γερμανικό πρωτάθλημα για τον πρώην φορ του ΠΑΣ Γιάννινα, Χουάν Χοσέ Περέα, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 90'.

Οι Ταύροι προηγήθηκαν στο σκορ στο 8' με το διαγώνιο σουτ του διεθνή Γάλλου μεσοεπιθετικού, Κριστοφέρ Ενκουκού. Οι Σουηβοί ισοφάρισαν στο 31' με το όμορφο πλασέ του Αχαμαντά. Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Ντίνος Μαυροπάνος δοκίμασε το πόδι του αλλά ο «κεραυνός» του «έσπασε» το δοκάρι του Γκουλάτσι. Στην επανάληψη η Λειψία πίεσε ασφυκτικά αλλά η Στουτγκάρδη κατάφερε να κρατήσει τον βαθμό.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα