Μπάγερν: «Ψηστήρι» από τον Φλορεντίνο Πέρεθ για να συμμετάσχει στη Super League!

Νίκος Κικίδης
Μπάγερν: «Ψηστήρι» από τον Φλορεντίνο Πέρεθ για να συμμετάσχει στη Super League!

bet365

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ συνεχίζει να... ονειρεύεται τη δημιουργία της ESL και φέρεται να βρίσκεται σε επαφές με τη Μπάγερν προκειμένου να την πείσει να συμμετέχει στη διοργάνωση.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν έχει καμία διάθεση να εγκαταλείψει τα σχέδια για τη δημιουργία της European Super League και παρά την αντίσταση της UEFA εξακολουθεί να «μηχανορραφεί» με γνώμονα την εκπλήρωση του μεγάλου του στόχου.

Προκειμένου ωστόσο να ενορχηστρώσει μια αντεπίθεση που θα επαναφέρει στο προσκήνιο την ESL, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης χρειάζεται περισσότερους συμμάχους. Οι σύλλογοι της Αγγλίας άλλωστε του έχουν γυρίσει προ πολλού την πλάτη και σαν μοναδική υποστήριξη στέκονται οι Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, ομάδες ωστόσο που ποσοτικά δεν είναι αρκετές.

Ο Πέρεθ πάντως δεν... αποθαρρύνεται και σχεδιάζει να προσθέσει στη «βεντάλια» των συμμάχων του ακόμα έναν ισχυρό «παίκτη» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τη Μπάγερν Μονάχου, η οποία σύμφωνα με το ισπανικό Μέσο «Vozpopuli» βρίσκεται σε επαφές με τον ισχυρό άνδρα των Μαδριλένων με θέμα συζήτησης την ένταξή της στην ESL.

Ένα φορμάτ που δεν έτυχε της στήριξης των Βαυαρών όταν συστάθηκε στον κόσμο του ποδοσφαίρου τον Απρίλιο του 2021, όμως πολύ σύντομα τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν.

Αυτό τουλάχιστον σχεδιάζει ο Φλορεντίνο Πέρεθ από τη Μαδρίτη, ο οποίος δεν πετάει λευκή πετσέτα στη μάχη που έχει ανοίξει απέναντι στην UEFA, ακόμα κι αν φαίνεται πως έχει διαλέξει έναν πόλεμο που δύσκολα θα κερδίσει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα