Μπάγερν: Κάνει δικό της το 17χρονο «διαμάντι» της Ρεν, Ματίς Τελ

Μπάγερν: Κάνει δικό της το 17χρονο «διαμάντι» της Ρεν, Ματίς Τελ

Newsroom
Μπάγερν: Κάνει δικό της το 17χρονο «διαμάντι» της Ρεν, Ματίς Τελ

bet365

Η Μπάγερν Μονάχου έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στο νέο αίμα, καθώς συμφώνησε με τη Ρεν για την απόκτηση του 17χρονου επιθετικού, Ματίς Τελ, έναντι του ποσού των 28,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Μεταγραφή με φόντο το μέλλον ετοιμάζεται να ολοκληρώσει η Μπάγερν Μονάχου! Παρά τη φυγή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, οι Βαυαροί δεν σκοπεύουν να τον αντικαταστήσουν με έναν «έτοιμο» παίκτη και αντ΄αυτού είναι πρόθυμοι να ρίξουν χρήμα στο «νέο αίμα».

Συγκεκριμένα, η γερμανική ομάδα έδωσε τα χέρια με τη Ρεν για την απόκτηση του 17χρονου σέντερ φορ, Ματίς Τελ, για το ποσό των 28,5 εκατομμυρίων ευρώ μαζί με τα μπόνους!

Από την πλευρά του, ο νεαρός Γάλλος θα βάλει την υπογραφή του συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στη Γερμανία για τα επόμενα πέντε χρόνια. Προϊόν των ακαδημιών της Ρεν, ο Τελ κατάφερε την προηγούμενη σεζόν να κάνει το μεγάλο ξεπέταγμα και να λάβει τις πρώτες του κλήσεις στην πρώτη ομάδα, σημειώνοντας συνολικά 10 συμμετοχές.

Έπειτα από μια... σύντομη θητεία ωστόσο στην πρώτη ομάδα, ο Γάλλος ετοιμάζεται για την αποχώρηση και μετράει αντίστροφα για την παρουσίασή του από τη Μπάγερν που βρίσκεται πλέον μια ανάσα από την ολοκλήρωση μιας ακόμα καλοκαιρινής μεταγραφής.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα