Ρεάλ Μαδρίτης: Τόνι Κρόος και Σάλκε συγκρούστηκαν στο twitter (vid)

Newsroom
Ρεάλ Μαδρίτης: Τόνι Κρόος και Σάλκε συγκρούστηκαν στο twitter (vid)

bet365

Αφορμή για τον καυγά του πολύπειρου μέσου της Ρεάλ με τον γερμανικό σύλλογο, ο Βρετανός τραγουδιστής Εντ Σίραν, ο οποίος κατάφερε να γεμίσει τρεις φορές το γήπεδο της Σάλκε!

Η Σάλκε και ο Τόνι Κρόος μάλλον δεν έχουν... την ίδια αίσθηση του χιούμορ. Είναι το μόνο συμπέρασμα που μπορεί να εξαχθεί μετά την ανταλλαγή των «επιθέσεων» μέσω twitter που έγιναν γρήγορα viral. Ο λόγος για τον καυγά τους; Ο Βρετανός τραγουδιστής Εντ Σίραν που πρόσφατα κατάφερε να γεμίσει το Veltins Arena στο Γκελζενκίρχεν, το γήπεδο της Σάλκε, συνολικά σε τρεις περιπτώσεις. Οι συναυλίες του καταχειροκροτήθηκαν και σέρβιραν στον Κρόος την τέλεια ασίστ για να «πικάρει» τον σύλλογο.

Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, γνωστός για ένα αρκετά... στεγνό και άμεσο χιούμορ, συναντήθηκε ξανά με τον αδερφό του Φέλικ Κρόος για ένα νέο κεφάλαιο του podcast "Einfach mal luppen" και, μιλώντας για τις συναυλίες του Βρετανού σταρ, ανέφερε: «Εντ Σίραν έχει πετύχει κάτι που έχω δει πολύ σπάνια: να φεύγει ο κόσμος χαρούμενος από μια εκδήλωση στο γήπεδο της Σάλκε».

Οι «ανθρακωρύχοι» που επέστρεψαν από την κόλαση της Μπουντεσλίγκα 2, δεν άργησαν να αντιδράσουν και ανέβασαν ένα tweet στον επίσημο λογαριασμό τους στο οποίο φαίνεται ο παίκτης Simon Terodde να δίνει συνέντευξη με τον πιο παθιασμένο τρόπο. «Τουλάχιστον ξέρουμε πώς να δίνουμε καλές συνεντεύξεις μετά τους αγώνες», έγραψαν οι Γερμανοί, αναφερόμενοι στη «διαμάχη» που είχε ο Κροος μετά τον τελευταίο τελικό του Champions League με έναν δημοσιογράφο από το γερμανικό δίκτυο ZDF για την οποία επικρίθηκε έντονα στη Γερμανία.

«Κροός εναντίον Σάλκε: 1-1», έγραψε η εφημερίδα Bild.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα