Χέρτα: Ο Μπόατενγκ κόβει ντονέρ για την ανανέωσή του και κερνάει τυλιχτά σε 2.023 φιλάθλους

Χέρτα: Ο Μπόατενγκ κόβει ντονέρ για την ανανέωσή του και κερνάει τυλιχτά σε 2.023 φιλάθλους

bet365

Ο Κέβιν Πρινς-Μπόατενγκ ανανέωσε ως το 2023 με τη Χέρτα Βερολίνου και για να το γιορτάσει κερνάει τους φιλάθλους της ομάδας ισάριθμα τυλιχτά με ντονέρ από τα... χεράκια του.

Η επιστροφή του το περασμένο καλοκαίρι μετά από 16 χρόνια επανέφερε τον ενθουσιασμό στις τάξεις της Χέρτα Βερολίνου. Η είδηση της ανανέωσης του Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ, όμως, ήχησε ακόμα πιο όμορφα στους φίλους της ομάδας. Και πώς να μην συμβεί αυτό όταν ο Γερμανός επιθετικός κερνάει ντονέρ για να το... γιορτάσει.

Ο σύλλογος της γερμανικής πρωτεύουσας ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του σταρ της ομάδας μέχρι το 2023 και επέλεξε έναν άκρως πρωτότυπο τρόπο να την παρουσιάσει. Συγκεκριμένα, έβαλε τον Μπόατενγκ στον πάγκο μιας καντίνας κι εκείνος έκοψε γύρο ντονέρ και υποσχέθηκε να μοιράσει δωρεάν τυλιχτά από τα χεράκια του πριν από το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Πόσα; Μα φυσικά... 2.023.

«Είμαι ακόμα πεινασμένος. Ελπίζω και εσείς. Γι' αυτό σας προσφέρω δωρεάν τυλιχτά με ντονέρ στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας για τη νέα σεζόν, έξω από τη νέα εξέδρα Hakiki στο Olympiastadion. Σας περιμένω»

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα