Μπάγερν: «Έκλεισε» Χράφενμπερχ από τον Άγιαξ αντί 25 εκατ. ευρώ

Newsroom
Μπάγερν: «Έκλεισε» Χράφενμπερχ από τον Άγιαξ αντί 25 εκατ. ευρώ

bet365

Μετά τον Μαζράουι, η Μπάγερν αποκτά από τον Άγιαξ και τον 20χρονο Ολλανδό, Ράιαν Χράφενμπερχ για πέντε χρόνια, με το deal να «κλείνει» στα 25 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Διπλό «χτύπημα» με μεταγραφές από τον Άγιαξ ολοκληρώνει η Μπάγερν Μονάχου. Μετά την ανακοίνωση του Νουσέρ Μαζράουι, οι Βαυαροί παίρνουν «πακέτο» και τον Ράιαν Χράφενμπερχ, έχοντας συμφωνήσει οριστικά τόσο με τον παίκτη όσο και με τον Αίαντα.

Ο 20χρονος Ολλανδός μέσος, από τα μεγάλα ανερχόμενα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2027 και οι πρωταθλητές Γερμανίας θα καταβάλουν στον Άγιαξ το ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ μαζί με τα μπόνους σύμφωνα με τον έγκυρο ρεπόρτερ Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Η «Bild» από την πλευρά της κάνει λόγο για deal στα 18,5 εκατομμύρια ευρώ συν 5,5 σε μπόνους, ενώ ο Αίαντας θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης ύψους 7,5%.

Φέτος, ο διεθνής με τους Οράνιε κεντρικός μέσος (10 συμ./1 γκολ) κατέγραψε 42 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τον Άγιαξ, με απολογισμό έξι ασίστ και τρία γκολ.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα