Σάλκε: Ο viral οπαδός που «ακροβατεί» με μπύρες στο κεφάλι (vids)

Σάλκε: Ο viral οπαδός που «ακροβατεί» με μπύρες στο κεφάλι (vids)

Newsroom
Σάλκε: Ο viral οπαδός που «ακροβατεί» με μπύρες στο κεφάλι (vids)

bet365

Ο οπαδός της Σάλκε, Μοχάμεντ Μοχάμεντ, έχει γίνει viral τα τελευταία τρία χρόνια για τη... μοναδική του ικανότητα να «ακροβατεί», έχοντας στο κεφάλι του πλαστικά ποτήρια με μπύρα.

Στις 20 Φεβρουαρίου η Σάλκε ηττήθηκε με 3-2 στην έδρα της από τη Μάντσεστερ Σίτι για τους «16» του Champions League. Από τo επόμενο κιόλας πρωί έγινε Viral στα Social Media ένα βίντεο με οπαδό των «Βασιλικών Μπλε», ο οποίος... ακροβατούσε με ένα πλαστικό ποτήρι με μπύρα στο κεφάλι του.

Το όνομα του φίλου του γερμανικού κλαμπ, είναι Μοχάμεντ Μοχάμεντ, σύντομα έγινε ένας από τους πιο ανγνωρίσιμους οπαδούς της ομάδας, μια «cult» φιγούρα της Σάλκε και μάλιστα πλέον είναι... δημιουργός περιεχομένου στην πλατφόρμα του Tik-Tok! Ο Μοχάμεντ ανεβάζει συχνά βίντεο στα οποία στερεώνει πολλά ποτήρια με μπύρα και κάνει ακροβατικά τόσο στο γήπεδο, όσο και στους δρόμους του Γκελζενκίρχεν. Φυσικά ο γνωστός ο γνωστός οπαδός δεν θα μπορούσε να λείπει από το ματς με τη Σανκτ-Παούλι, στο οποίο η Σάλκε «σφράγισε» την επάνοδο της στη Bundesliga.

@mohammdes04 #schalke04 #Glück #Auf #Aufstieg, jaaaaaaaaaaaa💙🤍💙🤍💙🤍💙🤍💙🤍#foryou #fy ♬ الصوت الأصلي - Mohammed Mohammed
@mohammdes04 #schalke04 #Glück #Auf #foryou #fy ♬ الصوت الأصلي - Mohammed Mohammed
@mohammdes04 #schalke04 #Glück #Auf #foryou #fy ♬ Happy - TimTaj
@mohammdes04 #schalke04 #Auf #foryou #fy ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα