Μπάγερν: Ο Λεβαντόφσκι μίλησε με την διοίκηση για την ανανέωση του

Μπάγερν: Ο Λεβαντόφσκι μίλησε με την διοίκηση για την ανανέωση του

Κώστας Τόπας
Μπάγερν: Ο Λεβαντόφσκι μίλησε με την διοίκηση για την ανανέωση του

bet365

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι φέρεται να έχει συναντηθεί ήδη με την διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Πολωνός στράικερ πίεζε για την αποχώρηση του από την Μπάγερν το προσεχές καλοκαίρι, ο πρόεδρος του συλλόγου, Χέμπερτ Χάινερ είναι αισιόδοξος για την παραμονή του στον σύλλογο.

Μιλώντας στη στην Bild, ο ισχυρός άνδρας των Βαυαρών επιβεβαίωσε ότι έχουν ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με τον Λεβαντόφσκι για την ανανέωση της συνεργασίας του.

«Έγινε μια συζήτηση με τον Λεβαντόφσκι και έχει προγραμματιστεί μια δεύτερη. Οι συνομιλίες θα συνεχιστούν», τόνισε χαρακτηριστικά στη γερμανική εφημερίδα ο Χάινερ.

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος των Βαυαρών, Όλιβερ Καν, επιβεβαίωσε κι αυτός πως η διοίκηση βρίσκεται σε επαφές μαζί του για την ανανέωση του συμβολαίου του Λεβαντόφσκι.

«Ο Λεβαντόφσκι έχει συμβόλαιο μαζί μας. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε επαφή μαζί του και θέλουμε να μείνει στην Μπάγερν για όσο το δυνατόν περισσότερο», τόνισε αρχικά ο παλαίμαχος κίπερ ενώ στη συνέχεια κλήθηκε να μιλήσει για την ψυχολογία του παίκτη και για το αν υπάρχουν τάσης φυγής από τον σύλλογο.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα