Λεβερκούζεν - Λειψία 0-1: Ασταμάτητοι Ταύροι στην 3η θέση (vid)

Newsroom
Λεβερκούζεν - Λειψία 0-1: Ασταμάτητοι Ταύροι στην 3η θέση (vid)

bet365

Αήττητη για 14 παιχνίδια, η Λειψία πανηγύρισε σπουδαίο διπλό κόντρα στη Λεβερκούζεν (0-1) και την προσπέρασε στην 3η θέση της Bundesliga.

Πρόκριση στους «4» του Europa League και διπλό για την 3η θέση στο πρωτάθλημα μέσα σε τρεις ημέρες για τη Λειψία. Η «αρμάδα» του Ντομένικο Τεντέσκο πέρασε κι από την έδρα της Λεβερκούζεν (0-1), διεύρυνε το αήττητο σερί της στα 14 παιχνίδια και βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της ενόψει της τελικής ευθείας στη σεζόν.

Αυτή τη φορά δεν κυριάρχησε όπως στη ρεβάνς κόντρα στην Αταλάντα. Οι Ταύροι απειλήθηκαν αρκετές φορές, τελείωσαν το πρώτο μέρος χωρίς τελική (!) και κάτι έπρεπε να αλλάξει στο β' μέρος. Αυτό το κάτι ήταν απλό: να περάσει στο ματς ο Κρίστοφερ Ενκουνκού. Ο Γάλλος «δαίμονας» των 30 γκολ και των 17 ασίστ, πρόσθεσε άλλη μία με αποδέκτη τον Σόμποσλαϊ που σκόραρε με τη βοήθεια της κόντρας για το 0-1 στο 69', στην πρώτη και μοναδική τελική της Λειψίας εντός στόχου στο ματς! Αρκούσε, ωστόσο, για να φύγει νικήτρια και να προσπεράσει τις Ασπιρίνες στην 3η θέση, διατηρώντας την απόσταση από την 5η Φράιμπουργκ στο +3.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα