Καϊζερσλάουτερν-Σααρμπρύκεν: Από το πρωί στους δρόμους οι οπαδοί, σχεδόν 50.000 θεατές σε γήπεδο της Γ' κατηγορίας (vids)

Καϊζερσλάουτερν-Σααρμπρύκεν: Από το πρωί στους δρόμους οι οπαδοί, σχεδόν 50.000 θεατές σε γήπεδο της Γ' κατηγορίας (vids)

bet365

Η πόλη του Καϊζερσλάουτερν έχει γεμίζει από το πρωί με κόκκινα κασκόλ, ήχους από τύμπανα, μυρωδιές από καπνογόνα και... άφθονη μπύρα. Οι οπαδοί της ομάδας περιμένουν πως και πως το ντέρμπι με την Σααρμπρύκεν!

Τί είναι ποδόσφαιρο; Να είναι η ομάδα σου στη Γ' κατηγορία, να παίζει ντέρμπι και από το πρωί να είσαι στους δρόμους της πόλης, να τραγουδάς και να χορεύεις. Οκ, αν είσαι στη Γερμανία πίνεις και μπύρες αντί για καφέ.

Κάπως είναι το πρωινό της Κυριακής για τους φίλους της Καϊζερσλάουτερν οι οποίοι προετοιμάζονται για το ντέρμπι με την Σααρμπρύκεν.

Στο Fritz-Walter-Stadium (χωρητικότητας 49.850 θέσεις), μάλιστα, αναμένεται να βρεθούν περίπου 47.000 οπαδοί! Κι αν σας εντυπωσιάζει αυτό το νούμερο, να σας πούμε ότι δεν αποτελεί ρεκόρ η εν λόγω προσέλευση καθώς στο Φορτούνα Ντίσελντορφ - Βέρντερ Βρέμης II κόπηκαν 50.095 εισιτήρια.

Να τονίσουμε ότι η Καϊζερσλάουτερν είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας με 60 βαθμούς (το Μαγδεμβούρο που είναι στην κορυφή έχει 66) κι η σημερινή αντίπαλος Σααρμπρίκεν έχει 51 βαθμούς.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα