Ντέιβις: Πρώτη προπόνηση μετά το πρόβλημα με την καρδιά του (pics)

Ντέιβις: Πρώτη προπόνηση μετά το πρόβλημα με την καρδιά του (pics)

Ντέιβις: Πρώτη προπόνηση μετά το πρόβλημα με την καρδιά του (pics)

bet365

Ο Αλφόνσο Ντέιβις μετά τον κορονοϊό και το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με την καρδιά του επέστρεψε την Δευτέρα για πρώτη φορά σε προπόνηση της Μπάγερν μετά τον περασμένο Ιανουάριο!

Ο Καναδός αριστερός φουλ μπακ εμφανίστηκε στο προπονητικό γήπεδο των Βαυαρών το μεσημέρι της Δευτέρας για πρώτη φορά μετά την διάγνωση με την μυοκαρδίτιδα από το πρώτο 15ήμερο του Ιανουαρίου.

Εκείνη την περίοδο δεν οριοθετήθηκε ποτέ το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα έμενε εκτός δράσης ο Ντέιβις και τελικά αυτό διήρκησε ένα δίμηνο.

Το μεσημέρι της Δευτέρας εμφανίστηκε στο προπονητικό γήπεδο των εγκαταστάσεων της Μπάγερν, ωστόσο, είναι λογικό να χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά για να επανέλθει στην ιδανική αγωνιστική κατάσταση.

Ο Νάγκελσμαν το περασμένο Σάββατο είχε αναφέρει πως ενδεχομένως ο ποδοσφαιριστής να χρειαστεί περίπου έναν μήνα για να είναι διαθέσιμος για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα