Μίλερ: Νιούκαστλ και Έβερτον θέλουν να κάνουν την έκπληξη με την απόκτηση του

Κώστας Τόπας
Μίλερ: Νιούκαστλ και Έβερτον θέλουν να κάνουν την έκπληξη με την απόκτηση του

bet365

Μπορεί να έχει περάσει όλη την ποδοσφαιρική ζωή στο Μόναχο, ωστόσο δεν αποκλείεται στο τέλος της σεζόν ο Τόμας Μίλερ να αποχαιρετήσει την Μπάγερν, καθώς Νιούκαστλ και Έβερτον ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Ο παίκτης-σύμβολο της Μπάγερν, Τόμας Μίλερ φαίνεται ότι ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της «Bild», Έβερτον και Νιουκάστλ ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως ο 32χρονος μέσος ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και τη φετινή σεζόν μετράει 9 γκολ και 20 ασίστ, δεν έχει πάρει ακόμα κάποια απόφαση σχετικά με το μέλλον του.

Πάντως, η Νιουκάστλ είναι διατεθειμένη να βγάλει από ταμεία της ένα μεγάλο ποσό για την ενίσχυσή τους έχοντας περάσει πλέον στα χέρια πανίσχυρων Σαουδαράβων επιχειρηματιών. Από την άλλη τα «ζαχαρωτά» αναζητούν ένα δυνατό όνομα σε μία περίοδο που δίνουν τη δική τους μάχη ώστε να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα