Χάαλαντ: Αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό και ποτό

Χάαλαντ: Αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό και ποτό

Newsroom
Χάαλαντ: Αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό και ποτό

bet365

Ο Νορβηγός «killer» παραχώρησε συνέντευξη στο Sky Sports και αφού κατονόμασε τους 3 κορυφαίους κατά τη γνώμη του παίκτες στον κόσμο, απάντησε ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό και το αγαπημένο του ποτό.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο Νορβηγός επιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, που εντυπωσιάζει με την επιθετική του δεινότητα (φέτος έχει 23 γκολ σε 20 συμμετοχές), κλήθηκε να επιλέξει τους τρεις καλύτερους παίκτες στον κόσμο σήμερα.

Στην προσωπική του λίστα δεν υπήρχε χώρος για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι τρεις κορυφαίοι για τον «killer» των Γερμανών είναι οι Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Καρίμ Μπενζεμά και ο Λιονέλ Μέσι.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Sky Sports, ερωτήθηκε και ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό και ποτό. Ο Χάαλαντ επέλεξε το κεμπάπ και η Pina colada!

Θυμίζουμε ότι ο μόλις 21 ετών στράικερ, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ ως το καλοκαίρι του 2021. Η ρήτρα αποδέσμευσής του είναι 64 εκατομμύρια λίρες. Πολλοί σύλλογοι τον έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα. Η Μάντσεστερ Σίτι θεωρείται ως ο πιο πιθανός προορισμός σε περίπτωση που αποφασίσει να μετακομίσει στην Αγγλία.

Σχετικά με το μέλλον του, ο Νορβηγός ανέφερε: «Η Μπορούσια Ντόρτμουντ αυτή τη στιγμή με πιέζει να πάρω μια απόφαση για την επόμενη σεζόν. Αλλά θέλω απλώς να παίξω ποδόσφαιρο. Υποθέτω ότι γι' αυτό θα πρέπει να πάρω μια απόφαση σύντομα. Δεν έχω μιλήσει μέχρι τώρα από σεβασμό για το κλαμπ»

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα