Λεβερκούζεν: Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αζμούν

Λεβερκούζεν: Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αζμούν

Νίκος Κικίδης
Λεβερκούζεν: Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αζμούν

bet365

Στη Γερμανία για λογαριασμό της Λεβερκούζεν θα συνεχίσει από το καλοκαίρι την καριέρα του ο Ιρανός επιθετικός, Σαρντάρ Αζμούν, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τις Ασπιρίνες.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Σαρντάρ Αζμούν. Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, η Λεβερκούζεν κατέληξε σε οριστική συμφωνία με τον Ιρανό ποδοσφαιριστή για την έναρξη της συνεργασίας τους, με τον 27χρονο να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας. Η μετακόμιση του Αζμούν ωστόσο στη Γερμανία θα πάρει παράταση για το καλοκαίρι, αφού θα παραμείνει στη Ζενίτ μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, όποτε και εκπνέει το συμβόλαιό του.

Η Λεβερκούζεν πάντως δεν ήταν η μόνη ενδιαφερόμενη για τις υπηρεσίες του, αφού το όνομά του βρισκόταν ψηλά στη μεταγραφική λίστα τόσο της Γιουβέντους, όσο και της Λυών. Παρόλα αυτά, οι Ασπιρίνες έδρασαν ταχύτατα και κατάφεραν να φτάσουν σε οριστικό deal με την πλευρά του Ιρανού, ο οποίος με τη φανέλα των Ρώσων έχει σκοράρει 62 γκολ σε 104 συμμετοχές.

Photo Credits: bayer04.de

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα