Γκίντερ - Γκλάντμπαχ: Ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι φεύγει ελεύθερος το καλοκαίρι

Newsroom
Γκίντερ - Γκλάντμπαχ: Ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι φεύγει ελεύθερος το καλοκαίρι

bet365

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Γερμανία το 2014, Ματίας Γκίντερ, προανήγγειλε μέσω Instagram την αποχώρησή του από τη Γκλάντμπαχ μετά από πέντε χρόνια και ήδη Λίβερπουλ, Ίντερ, Μπαρτσελόνα τον έχουν στα υπόψιν τους για μεταγραφή ως ελεύθερο.

Νέο κεφάλαιο στην καριέρα του ετοιμάζεται να ανοίξει ο Ματίας Γκίντερ. Ο ηγετικός στόπερ της Γκλάντμπαχ και πρωταθλητής Κόσμου με την εθνική Γερμανίας το 2014 πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τα Πουλάρια στο τέλος της σεζόν ως ελεύθερος και το ανακοίνωσε με post στο Instagram, ενεργοποιώντας αμέσως τα ραντάρ των υποψήφιων «μνηστήρων».

Ο πρώην αμυντικός της Ντόρτμουντ και της Φράιμπουργκ ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει το προσεχές καλοκαίρι και στα 28 του θα ψάξει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, η Ίντερ έχει προσφέρει ήδη τετραετές συμβόλαιο στον Γερμανό, ενώ νωρίτερα μέσα στη χρονιά φερόταν να έχει έρθει σε επαφή με τον ατζέντη του , η Λίβερπουλ. Μια περίπτωση, άλλωστε, που γνωρίζει καλά ο Γιούργκεν Κλοπ καθώς είχε υπό τις οδηγίες του τον Γκίντερ την τελευταία του χρονιά στους Βεστφαλούς (2014-15). Τον παίκτη κοιτάζουν «ζεστά» και οι Μπάγερν και Μπαρτσελόνα.

«Μετά από πολλή σκέψη, αποφάσισα να μην ανανεώσω το συμβόλαιό μου που λήγει το καλοκαίρι. Έπειτα από πέντε χρόνια στη Μπορούσια, είναι πολύ δύσκολο για μένα να κάνω αυτό το βήμα, αλλά έχω αποφασίσει να ακολουθήσω καινούριο μονοπάτι στην καριέρα μου για να αναπτυχθώ ατομικά και επαγγελματικά. Χρωστάω πολλά στη Μπορούσια και πάντα θα έχω στην καρδιά μου το κλαμπ και τους τρομερούς φιλάθλους», έγραψε συγκεκριμένα ο διεθνής Γερμανός, ο οποίος ήταν βασικός σε όλα τα ματς των Πάντσερ στο περασμένο Euro και μετράει συνολικά 46 εμφανίσεις και δύο γκολ με το εθνόσημο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα