Bild: «Στη λίστα της Γκλάντμπαχ ο νεαρός Κούτσιας του ΠΑΟΚ»

Βασίλης Μπαλατσός
Bild: «Στη λίστα της Γκλάντμπαχ ο νεαρός Κούτσιας του ΠΑΟΚ»

bet365

Σύμφωνα με τη γερμανική «Bild» η περίπτωση του νεαρού επιθετικού του ΠΑΟΚ, Γιώργου Κούτσια, εξετάζεται από τους ανθρώπους της Γκλάντμπαχ.

O Γιώργος Κούτσιας θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα «αστέρια» της ακαδημίας του ΠΑΟΚ. Όπως σας είχαμε ενημερώσει τη περίπτωση του 17χρονου επιθετικού εξετάζουν τόσο η Μπορούσια Ντόρτμουντ, όσο και η Μπορούσια Γκλάχντμπαχ και μάλιστα τα δύο κλαμπ είχαν στείλει απεσταλμένους τους στο παιχνίδι της Εθνικής Νέων με την αντίστοιχη της Γερμανίας για τα προκριματικά του Euro.

To ενδιαφέρον της Γκλάντμπαχ για τον νεαρό επιθετικό επιβεβαιώνεται σήμερα και από τη Γερμανία, καθώς δημοσίευμα της «Bild» αναφέρει πως η περίπτωση του 17χρονου βρίσκεται υπό εξέταση από τον αθλητικό διευθυντή των «Πουλαριών», Μαξ Έμπερλ.

Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ «έδεσε» το καλοκαίρι του 2020 τον Κούτσια με συμβόλαιο μέχρι το 2023, χωρίς να ορίσει κάποια ρήτρα αγοράς. O νεαρός επιθετικός έκανε ντεμπούτο με τη πρώτη ομάδα του «Δικεφάλου του Βορρά» σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στη Τούμπα, στις 18 Σεπεμβρίου του 2020 (1-1) υπό τις οδηγίες του Αμπέλ Φερέιρα. Συνολικά ο 17χρονος επιθετικός μετράει εννέα συμμετοχές με τη πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα