Ραϊόλα: «Η Ντόρτμουντ είχε τα @@@ να πάρει τον Χάαλαντ όταν ακόμα ήταν στην αφάνεια»

Κώστας Ζάλιαρης
Ραϊόλα: «Η Ντόρτμουντ είχε τα @@@ να πάρει τον Χάαλαντ όταν ακόμα ήταν στην αφάνεια»

bet365

Ο Μίνο Ραϊόλα κάνει τα πάντα για να εξασφαλίσει μια σούπερ μεταγραφή για τον Χάαλαντ και φυσικά ένα τεράστιο ποσό για την τσέπη του, ωστόσο, εξήρε τον τρόπο με τον οποίο η Ντόρτμουντ απέκτησε τον Νορβηγό.

Ο εκπρόσωπος του σούπερ σταρ των Βεστφαλών συνεχίζει τα μανατζερικά παιχνίδια ενόψει των μεταγραφικών περιόδων που έρχονται, αφού γνωρίζει πολύ καλά ότι ο πελάτης του μπορεί να γίνει μαγνήτης σπουδαίων οικονομικών προτάσεων από μεγάλα κλαμπ.

Ο Ραϊόλα θέλησε να εξηγήσει πως κατάφερε η Ντόρτμουντ να πείσει τον Χάαλαντ να υπογράψει εκεί και τόνισε: «Η ομάδα είχε @@@ να υπογράψει τον Έρλινγκ, όταν ακόμα ήταν στην αφάνεια αλλά ήδη κόστιζε αρκετά. Η Ντόρτμουντ εξελίχθηκε τρομερά και πήρε σούπερ ταλέντα.

Θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για την Ευρώπη. Πήρε και τους Μπέλινγχαμ και Σάντσο και ήταν σπουδαίες επενδύσεις αυτές που έκανε. Ο τρόπος με τον οποίο ο αθλητικός διευθυντής, Μάικλ Ζορκ, “πούλησε” τόσο καλά την Ντόρτμουντ στον Έρλινγκ, τον έκανε να σκεφτεί πως μπορούσε να φανταστεί το μέλλον του στον σύλλογο γι' αυτό και τον επέλεξε» είπε ο ιδιότροπος ατζέντης.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα