Μπάγερν: Ο Κίμιχ ταλαιπωρείται με σοβαρό πρόβλημα στους πνεύμονες λόγω κορονοϊού

Μπάγερν: Ο Κίμιχ ταλαιπωρείται με σοβαρό πρόβλημα στους πνεύμονες λόγω κορονοϊού

Κώστας Τόπας
Μπάγερν: Ο Κίμιχ ταλαιπωρείται με σοβαρό πρόβλημα στους πνεύμονες λόγω κορονοϊού

bet365

Ο Τζόσουα Κίμιχ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στους πνεύμονες κι έτσι δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι το τέλος το έτους.

Ο 26χρονος Γερμανός μέσος είναι ένας από τους ανεμβολίαστους παίκτες της Μπάγερν και πριν από μερικές ημέρες διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί σε καραντίνα όπου και παραμένει μέχρι σήμερα.

Ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο, καθώς όπως αναφέρει η «Kicker», ο Τζόσουα Κίμιχ όχι μόνο δεν έχει αναρρώσει, αλλά αντιμετωπίζει και πρόβλημα στους πνεύμονες.

«Τα πάω πολύ καλά, αλλά λόγω ελαφριάς διήθησης στους πνεύμονές μου, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να προπονηθώ σε κανονικούς ρυθμούς. Ως εκ τούτου, θα κάνω κάποια εξιδεικευμένη προπόνηση και ανυπομονώ να επιστρέψω πλήρως τον Ιανουάριο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός μέσος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κίμιχ έχει παραδεχθεί πως δεν έχει εμβολιαστεί και εξήγησε το σκεπτικό του, τονίζοντας ότι είναι δικαίωμα του καθενός το τι θα αποφασίσει για το εν λόγω θέμα.

Ετσι, ο Γιούλιαν Νάγκλεσμαν θα στερηθεί τις υπηρεσίες του νεαρού μέσου, στα τρία υπόλοιπα παιχνίδια που απομένει να δώσει η Μπάγερν, μέχρι το τέλος το 2021. Συγκεκριμένα με τη Μάιντς (14/12) την Στουτγκάρδη (17/12) και την Βόλφσμπουργκ (17/12).

Οπως επίσης ο Γερμανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του μέχρι τη νέα χρονιά και τον Τσούπο Μότινγκ, ο οποίος είχε προσβληθεί κι αυτός από κορονοϊό, αλλά δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τις επιπτώσεις.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα