Λεβαντόφσκι: «Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου, σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα τον Mέσι»

Λεβαντόφσκι: «Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου, σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα τον Mέσι»

Βασίλης Μπαλατσός
Λεβαντόφσκι: «Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου, σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα τον Mέσι»

bet365

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μέσω του «Kicker» έκανε διευκρινιστική δήλωση για όσα είπε για τον Μέσι και εξέφρασε την εκτίμηση και τον σεβασμό του για τον Αργεντινό σταρ.

O Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, μιλώντας στον πολωνικό τηλεοπτικό σταθμό «Sportowym» αναφέρθηκε στην ομιλία του Λιονέλ Μέσι κατά τη παραλαβή της 7ης Χρυσής του Μπάλας, στην οποία ο Αργεντινός σταρ ανέφερε πως ο Πολωνός φορ της Μπάγερν Μονάχου άξιζε το βραβείο το 2020, το οποίο λόγω κορονοϊού δεν απονεμήθηκε σε κανέναν.

Ο πρώτος σκόρερ του 2021 ανέφερε χαρακτηριστικά «Θα ήθελα η δήλωσή του να ήταν ειλικρινής και όχι κενά λόγια», με τη τοποθέτηση να παρερμηνεύεται από διάφορους χρήστες των Social Media. O Λεβαντόφκσι μέσω του «Kicker» προχώρησε διευκρινιστική δήλωση βάζοντας τέλος στις συζητήσεις γύρω από τις δηλώσεις του, ενώ εξέφρασε τον σεβασμό του στο πρόσωπο του Λιονέλ Μέσι.

«Η δήλωσή μου, την οποία έκανα σε συνέντευξη με έναν πολωνικό τηλεοπτικό σταθμό, έχει παρερμηνευτεί. Ποτέ δεν ήθελα να πω ότι τα λόγια του Λιονέλ Μέσι δεν ήταν σοβαρά ή ειλικρινή. Τουναντίον, με άγγιξαν πολύ και είμαι χαρούμενος για το λόγο του Λιονέλ Μέσι στην τελετή στο Παρίσι, στην οποία εξέφρασε ότι, κατά την άποψή του, άξιζα τη Χρυσή Μπάλα του 2020. Απλά ήθελα να εκφράσω ότι προφανώς θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν εισακουστούν τα λόγια του Μέσι. Σέβομαι και εκτιμώ τον Λιονέλ Μέσι πέραν κάθε μέτρου και για ακόμα μια φορά τον συγχαίρω για τη νίκη του στη Χρυσή Μπάλα 2021», ανέφερε στη τοποθέτηση του ο Πολωνός φορ.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα