Μπάγερν: Ο Λεβαντόφσκι νικητής του Golden Player 2021 με «ερυθρόλευκη» ψήφο

Δημήτρης Σαμόλης
Μπάγερν: Ο Λεβαντόφσκι νικητής του Golden Player 2021 με «ερυθρόλευκη» ψήφο

bet365

Για δεύτερη διαδοχική σεζόν ο στράικερ της Μπάγερν, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αναδείχθηκε νικητής του βραβείου Golden Player 2021, ψηφοφορία στην οποία συμμετείχε η Λίνα Σουλούκου.

Νωρίτερα διαβάσατε για τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα, Πέδρι, ο οποίος ψηφίστηκε ως το κορυφαίο ταλέντο του κόσμου στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου για παίκτες που έχουν γεννηθεί μετά από την 1η Ιανουαρίου του 2000. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι το βραβείο του Golden Player 2021 κατακτά ο στράικερ της Μπάγερν, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, και μάλιστα για δεύτερη διαδοχική σεζόν.

Εκείνοι που ψήφισαν για το βραβείο στον Πολωνό σέντερ φορ ήταν οι Σεφτσένκο, Ματέους, Μπουτραγκένιο, Νέντβεντ, Σαπουιζά, Τόνι, Ετό, Κοστακούρτα, Φαν ντερ Σαρ, Βερόν, Ρούι Κόστα, αλλά και η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Λίνα Σουλούκου, ως πρόεδρος της επιτροπής (εκείνος που την είχε προτείνει για τη θέση ήταν ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε). Ο «Λέβα» σημείωσε 50 γκολ σε 38 συμμετοχές το 2021, 13 περισσότερα από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Σουλούκου

Στη δεύτερη θέση, πίσω από τον 33χρονο Λεβαντόφσκι, βρέθηκε ο Ζορζίνιο της Τσέλσι και στην τρίτη ο Λιονέλ Μέσι της Παρί.

Από εκεί και πέρα, το βραβείο golden player woman κατέληξε στη Lieke Martens, την Ολλανδή επιθετικό της Μπαρτσελόνα. Καλύτερα μάνατζερ στην Ευρώπη ψηφίστηκε η διευθύντρια της Τσέλσι, Μαρίνα Γκρανόφσκαγια και καλύτερος μάνατζερ ο Ιταλός Φεντερίκο Παστορέλο.

@Photo credits: INTIME
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα