Μπάγερν: Γλίτωσε τη φυλακή ο Λουκάς Ερναντέζ

Μπάγερν: Γλίτωσε τη φυλακή ο Λουκάς Ερναντέζ

Κώστας Τόπας
Μπάγερν: Γλίτωσε τη φυλακή ο Λουκάς Ερναντέζ

bet365

Τι ισπανικό δικαστήριο αποδέχθηκε την έφεση που άσκησε ο Λούκας Ερναντέζ κι έτσι ο διεθνής ακραίος μπακ της Μπάγερν, δεν θα χρειαστεί να μπει στη φυλακή.

Ο Γάλλος αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου αντιμετώπιζε την κατηγορία της παραβίασης των περιοριστικών όρων κατά τη συντρόφου του. Την περασμένη εβδομάδα μάλιστα, μια μέρα νωρίτερα από την ημερομηνία που αναμενόταν παρουσιάστηκε οικειοθελώς στο Δικαστήριο κι άσκησε έφεση κατά της ποινής.

Το Δικαστήριο εξέτασε την έφεση και μάλιστα την έκανε αποδεκτή, με αποτέλεσμα ο Ερναντέζ να μην χρειαστεί τελικά να μπει στη φυλακή. Συγκεκριμένα, το Δικαστήριο αποφάσισε την αναστολή της εκτέλεσης της ποινής έξι μηνών που επιβλήθηκε στον 28χρονο αμυντικό, με τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

  • Περίοδος αναστολής ποινής τεσσάρων ετών
  • Η αναστολή τελεί υπό τον όρο ότι ο δράστης δεν διαπράξει νέο έγκλημα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου
  • Η αναστολή εξαρτάται και με την καταβολή προστίμου που ορίζεται σε 240 δόσεις προστίμου με ημερήσια δόση 400 ευρώ

Σε περίπτωση που ο Ερναντέζ δεν ακολουθήσει κατά γράμμα όσα του επιβλήθηκε από το ισπανικό δικαστήριο, τότε θα ανακληθεί προκειμένου να μπει στη φυλακή.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αφορούσε τη σχέση του διεθνούς άσου με την πρώην σύντροφό του, η οποία τον είχε κατηγορήσει για βίαιη συμπεριφορά. Την περίοδο εκείνη ο Ερναντέζ αγωνιζόταν με τα χρώματα της Ατλέτικο Μαδρίτης και είχε καταδικαστεί δις από το δικαστήριο, ώσπου το 2019 του επιβλήθηκε η ποινή φυλάκισης των 6 μηνών με αναστολή για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα