Μπάγερν Μονάχου: Τρομακτική διαφορά στα γκολ που πετυχαίνει και αυτά που δέχεται (vid)

Μπάγερν Μονάχου: Τρομακτική διαφορά στα γκολ που πετυχαίνει και αυτά που δέχεται (vid)

Newsroom
Μπάγερν Μονάχου: Τρομακτική διαφορά στα γκολ που πετυχαίνει και αυτά που δέχεται (vid)

bet365

Οι Βαυαροί διέλυσαν την Μπάγερ Λεβερκούζεν μέσα σε 7 λεπτά, βελτίωσαν ακόμα περισσότερο την φετινή επιθετική τους επίδοση, έχουν λίγο χειρότερη άμυνα από την Φράιμπουργκ, όμως καταγράφεται τρομακτική διαφορά στα γκολ υπέρ και κατά.

Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν σκόραρε κατά ριπάς κόντρα στις «ασπιρίνες» για το τελικό 5-1, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι φυσικά να κάνει το δικό του σόου και να πετυχαίνει δυο τέρματα.

Μάλιστα, με αυτά τα δυο γκολ έφτασε στα 15 σε 11 συμμετοχές την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Μπορεί το καλοκαίρι να κυκλοφόρησε πως ήθελε να ξεκινήσει μια νέα «περιπέτεια» σε κάποιο άλλο μεγάλο κλαμπ, ωστόσο, παρέμεινε στη Βαυαρία και οι κάνες του παραμένουν... καπνισμένες.

Η Μπάγερν σε 12 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν έχει καταφέρει να σκοράρει 52 φορές και να δεχθεί μόλις 8 τέρματα!

Βέβαια, σε αυτό βοήθησε πολύ το 12-0 στην έδρα της Bremer για το Κύπελλο, ωστόσο, δεν παύει να έχει αξιοσημείωτη επιθετική επίδοση η ομάδα του «Λέβα», του Μίλερ, του Γκνάμπρι, του Κίμιχ και των υπόλοιπων παιδιών.

Σε ό,τι αφορά την Bundesliga, εκεί η Μπάγερν έχει σκοράρει 29 φορές και έχει μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα της σε 8 περιπτώσεις. Η αμυντική επίδοση δεν είναι η καλύτερη στη Λίγκα αυτή τη στιγμή μετά από 8 αγωνιστικές, αφού η Φράιμπουργκ έχει μετρήσει 6 γκολ εις βάρος της, έχοντας όμως μόλις 12 τέρματα υπέρ.

Στα 8 γκολ παθητικό βρίσκονται επίσης οι Λειψία και Μάιντς.

@Photo credits: video screen

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα