Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Χέρτα 1-2: Νέα γκέλα πριν τον Ολυμπιακό, χωρίς νίκη εντός έδρας στη σεζόν!

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Χέρτα 1-2: Νέα γκέλα πριν τον Ολυμπιακό, χωρίς νίκη εντός έδρας στη σεζόν!

bet365

Από το διπλό επί της Μπάγερν στο Μόναχο, πίσω στις γκέλες και μάλιστα εντός έδρας για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (1-2 από τη Χέρτα), τέσσερις μέρες πριν από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το Europa League.

Πριν από τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες έδειχνε να μπαίνει στον ίσιο δρόμο, με δύο μεγάλα διπλά σε Μόναχο και Αμβέρσα που έφτιαξαν κάπως την ψυχολογία της. Στην επιστροφή στη δράση, όμως, η Άιντραχτ επανήλθε στα αρνητικά αποτελέσματα, χάνοντας ακόμη τρεις βαθμούς εντός έδρας κι όλα αυτά πέντε μέρες πριν από την επίσκεψη του Ολυμπιακού στη Φρανκφούρτη για το ντέρμπι κορυφής στον όμιλο του Europa League.

Οι Αετοί γνώρισαν την ήττα από τη Χέρτα Βερολίνου με 2-1 και παρέμειναν δίχως τρίποντο ανεξαρτήτως διοργάνωσης φέτος στην «Deutsche Bank Arena». Για άλλη μια φορά το ματς στράβωσε από νωρίς για την ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ, αφού ο Ρίχτερ έβαλε μπροστά τους πρωτευουσιάνους μόλις στο 7ο λεπτό από ασίστ του Νταρίντα.

Κόντρα στις προσπάθειές της να ισορροπήσει, το γκολ του νεοεισελθώντα Εκκέλενκαμπ στο 63' στην πλάτη της άμυνας εξέθεσε τα κενά της Άιντραχτ και έκανε ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα (0-2), με τη μοναδική απάντηση να έρχεται από τον Γκονσάλο Πασιένσια με πέναλτι. Όπως είχε κάνει και κόντρα στην Αντβέρπ ο Πορτογάλος άλλοτε στράικερ των Ερυθρολεύκων, δίνοντας τη νίκη στο 90΄.

Πλέον, η Άιντραχτ βρίσκεται στο +3 με ματς περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη και είναι μία από τις τέσσερις χειρότερες ομάδες της Bundesliga εντός έδρας στη φετινή σεζόν με μόλις τρεις βαθμούς.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Όλιβερ Γκλάσνερ, 3-4-1-2): Τραπ - Χιντερέγκερ, Χασέμπε, Εντικά - Τσάντλερ (46' Τουρέ), Γιάκιτς (69' Πασιένσια), Σόου, Κόστιτς - Χάουγκε - Λάμερς (60' Μπορέ), Λίντστρομ (46' Καμάντα)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα