Λειψία - Μπόχουμ 3-0: Με «καυτό» Ενκουνκού οι Ταύροι κόντρα σε Λαμπρόπουλο-Σταφυλίδη (vid)

Newsroom
Λειψία - Μπόχουμ 3-0: Με «καυτό» Ενκουνκού οι Ταύροι κόντρα σε Λαμπρόπουλο-Σταφυλίδη (vid)

bet365

Ο Κρίστοφερ Ενκουνκού είναι ασταμάτητος, πρόσθεσε άλλα δύο γκολ στον φετινό του λογαριασμό (8 στα τελευταία 5!) και η Λειψία «καθάρισε» σε ένα οκτάλεπτο τη Μπόχουμ των Λαμπρόπουλου - Σταφυλίδη που δεν αγωνίστηκαν.

Είναι η χρονιά του. Το αποδεικνύει στη μεγάλη πίστα του Champions League, με τέσσερα γκολ στα δύο ματς της φετινής σεζόν, αλλά δεν πάει πίσω και στη Bundesliga. Ο Κρίστοφερ Ενκουνκού πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν και το βίωσε στο πετσί της η Μπόχουμ, την οποία ο Γάλλος «καθάρισε» με δύο γκολ, φτάνοντας τα τέσσερα στο φετινό πρωτάθλημα (3-0).

Με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο στον πάγκο και τον Κώστα Σταφυλίδη εκτός αποστολής με πρόβλημα τραυματισμού, η Μπόχουμ άντεχε για 70 λεπτά, μέχρι τη στιγμή που μπήκε στο ματς ο Αντρέ Σίλβα κι άλλαξαν όλα. Μέσα σε ένα οκτάλεπτο, οι Ταύροι σκόραραν τρεις φορές, με τον Πορτογάλο φορ να κάνει την αρχή στο 70' και τρία λεπτά αργότερα να σερβίρει το 2-0 στον Ενκουνκού. Ο Γάλλος εξτρέμ πρόσθεσε το... κερασάκι στην τούρτα στο 78', σκοράροντας για όγδοη φορά στα τελευταία πέντε επίσημα παιχνίδια!

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα