Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Κολωνία 1-1: Αετοί σε κρίση, χωρίς νίκη μετά από έξι αγωνιστικές (vid)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Κολωνία 1-1: Αετοί σε κρίση, χωρίς νίκη μετά από έξι αγωνιστικές (vid)

bet365

Οϋτε απέναντι στην Κολωνία έσπασε το «ρόδι» η Άιντραχτ στη φετινή Bundesliga, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League να παραχωρεί πέμπτη σερί ισοπαλία (1-1) και να παραμένει χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις! Εξάρα η Λειψία, πρώτη ήττα για Βόλφσμπουργκ.

Αγωνιστική κρίση από νωρίς στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία έδωσε συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα κόντρα στην Κολωνία (1-1) και εξακολουθεί να ψάχνει την πρώτη της νίκη στο γερμανικό πρωτάθλημα μετά από έξι αγωνιστικές. Η εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Europa League δεν κατάφερε για τρίτο εντός έδρας ματς να αποζημιώσει τους φιλάθλους της με το τρίποντο, είδε τον Σκιρί να βάζει μπροστά τους Τράγους στο 14ο λεπτό και παρά την απάντηση στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με γκολ του Σάντος Μπορέ έπειτα από άλλη μία εκπληκτική ασίστ του Κόστιτς, δεν ολοκληρώσε την ανατροπή. Μάλιστα, στάθηκε τυχερή αφού η Κολωνία έκανε το 1-2 στο 55' με τον Κάιντς, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά από χρήση του VAR.

Μόλις πέντε βαθμοί ο απολογισμός των Αετών ως τώρα, οι οποίοι έχουν ήδη αποκλειστεί από το Κύπελλο από την άσημη Μάνχαϊμ και ξεκίνησαν χωρίς νίκη και στην πρεμιέρα του Europa League κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (1-1).

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Όλιβερ Γκλάσνερ): Τραπ, Τσάντλερ, Ντικά, Χιντερέγκερ, Ντουρμ (11' Ντα Κόστα), Σο (85' Ιλσάνκερ), Γιάκιτς, Χάουγκε (85' Λίντστρομ), Μπορέ, Κόστιτς, Λάμερς (61' Καμάντα)

Εξάρα η Λειψία, πρώτη ήττα για Βόλφσμπουργκ

Είχε ανάγκη την αντίδραση. Με τη διαφορά από την κορυφή στο -9 από την πέμπτη αγωνιστική, με 11 γκολ παθητικό στα τελευταία τρία παιχνίδια, η Λειψία του Τζέσι Μαρς κουβαλούσε βαρύ φορτίο, αλλά απέναντι στη Χέρτα βρήκε ευκαιρία να ξεσπάσει και το έκανε με εξάρα. Τρία γκολ σε κάθε μέρος, ο φορμαρισμένος Νκουνκού έκανε την αρχή στο 18' (σκόραρε και στο 70'), Πόουλσεν και Μουκιέλε έκαναν το 3-0 και οι Φόρσμπεργκ (60'), Χαϊνταρά (77') έβαλαν επίσης το λιθαράκι τους στο β' μέρος για το τελικό 6-0, που έδωσε ανάσα στους Κόκκινους Ταύρους.

Το αήττητο σερί διεκόπη νωρίς φέτος για τη Βόλφσμπουργκ (πέρυσι κράτησε 11 αγωνιστικές). Οι Λύκοι υπέστησαν την πρώτη τους ήττα και μάλιστα, με ανατροπή από τη Χόφενχαϊμ (3-1), μένοντας πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν στο -3. Ο Μπάκου άνοιξε το σκορ στο 25', αλλά οι Κράμαριτς (45+2'), Μπαουμγκάρντνερ (74') και Καντεράμπεκ (81') υπέγραψαν το comeback των γηπεδούχων.

Το στραβοπάτημα της Βόλφσμπουργκ εκμεταλλεύτηκε και με το παραπάνω η Λεβερκούζεν. Χάρη στο γκολ του «καυτού» wonderkid, Φλόριαν Βιρτς στο 62' (έγινε ο μόνος που φτάνει τα 10 γκολ στη Bundesliga πριν κλείσει τα 19 μαζί με τον Λούκας Ποντόλσκι), οι Ασπιρίνες επικράτησαν της Μάιντς και ανέβησαν στη 2η θέση, επίσης σε απόσταση τριπόντου από τους Βαυαρούς.

Ήττα στο 88' υπέστη η Αρμίνια των Στέφανου Καπίνο (στον πάγκο) και Σεμπάστιαν Βασιλειάδη (τραυματίας) στην έδρα της Ουνιόν Βερολίνου. Ο Μπέρενς λύτρωσε τους πρωτευουσιάνους στο φινάλε και υπέβαλε έτσι την ομάδα του Μπίλεφελντ στη δεύτερη ήττα και το έκτο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς νίκη στη νέα σεζόν.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα