Χάαλαντ: Η «αεροπλανική» γκολάρα που θύμισε Ζλάταν (vid)

Newsroom
Χάαλαντ: Η «αεροπλανική» γκολάρα που θύμισε Ζλάταν (vid)

bet365

Λίγο τα κίτρινα, λίγο η απίθανη εκτέλεση στον αέρα και η τροχιά στα ύψη που πήρε η μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα, η γκολάρα του Έρλινγκ Χάαλαντ θύμισε κάτι από Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και το κορυφαίο ψαλιδάκι όλων των εποχών στο Σουηδία-Αγγλία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος διακρίνει μια ομοιότητα μεταξύ τους. Το στυλ του Έρλινγκ Χάαλαντ, η τρομακτική του ισορροπία και ταχυδύναμη παρά τα σχεδόν δύο μέτρα ύψος, το «φονικό» ένστικτο, οι σούπερ αντιδράσεις και οι πανηγυρισμοί μέσα στο χορτάρι, θυμίζουν κάτι από τη στόφα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Κι αυτή τη φορά, ο «εξωγήινος» Νορβηγός των 68 γκολ σε 67 ματς με τη Ντόρτμουντ, πέτυχε κι ένα γκολ που ήταν σαν να το έχουμε δει ξανά, από τον Σουηδό σούπερ σταρ.

Με ένα φανταστικό εναέριο τελείωμα στην αντεπίθεση, ο Χάαλαντ «κρέμασε» τον κίπερ της Ουνιόν Βερολίνου δίνοντας απίστευτο ύψος στη μπάλα, παραπέμποντας έτσι - σε πολύ ευκολότερη φυσικά φάση κι από κοντινότερη απόσταση- στο μυθικό γκολ του Ζλάταν στο Σουηδία-Αγγλία του 2014 και γενικά στις ακροβατικές του εκτελέσεις.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα