Μπάγερν - Μπόχουμ 7-0: Πρόβα... Oktoberfest κόντρα σε Λαμπρόπουλο-Σταφυλίδη με ιστορικό Λέβα (vid)

Μπάγερν - Μπόχουμ 7-0: Πρόβα... Oktoberfest κόντρα σε Λαμπρόπουλο-Σταφυλίδη με ιστορικό Λέβα (vid)

bet365

Το πάρτι του «Oktoberfest» ξεκίνησε με εφτάρα για τη Μπάγερν σε βάρος των Λαμπρόπουλου - Σταφυλίδη και της Μπόχουμ (7-0), με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να σκοράρει για 19ο συνεχόμενο επίσημο ματς και να γράφει ιστορία.

Φόρεσε την ειδικά σχεδιασμένη λαδί φανέλα και καλωσόρισε τους 20.000 φίλους της στην εποχή του «Oktoberfest». Η Μπάγερν έστησε το δικό της πάρτι στην «Allianz Arena» για το διασημότερο φεστιβάλ της Γερμανίας που άρχισε στις 17 Σεπτεμβρίου και το... πλήρωσε η «ελληνική» Μπόχουμ των Λαμπρόπουλου - Σταφυλίδη (βασικοί, έγινε αλλαγή ο δεύτερος στο 57'), με το κοντέρ να σταματά στα επτά γκολ (7-0).

Οι Βαυαροί έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους, ο Σανέ άνοιξε το σκορ με υπέροχο απευθείας φάουλ στο 17' και οι Κίμιχ - Γκνάμπρι ανέβασαν τον δείκτη στο 3-0 μέσα σε ένα πεντάλεπτο κοντά στο ημίωρο (27', 32'). Δύο λεπτά πριν από το φινάλε του ημιχρόνου, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής για τη Μπόχουμ μαζί με τον κίπερ, Ρίμαν, με τον Έλληνα στόπερ να γυρίζει τη μπάλα προς την εστία την ώρα που εκείνος έκανε έξοδο και τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν δεν κατέβασε ρυθμούς και αυτή ήταν η ιδανική συνθήκη για να κάνει το δικό του show ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Στο 61' ο Πολωνός στράικερ σκόραρε για 19ο συνεχόμενο ματς και 13ο σερί εντός έδρας παιχνίδι στη Bundesliga, με την τελευταία επίδοση να αποτελεί νέο all-time ρεκόρ. Αν αναρωτιέται κανείς πόσο μεγάλο είναι το επίτευγμα των 19 σερί επίσημων ματς με γκολ, ας λάβει υπόψη ότι το αντίστοιχο ρεκόρ του Μέσι είναι 10 παιχνίδια με τη Μπαρτσελόνα και του Κριστιάνο 12 ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Κίμιχ στο 65' και Τσούπο-Μοτίνγκ στο 79' διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, που θα μπορούσε να έχει πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις αν το γκολ του Τόμας Μίλερ στο 87' δεν ακυρωνόταν μέσω VAR για οφσάιντ.

Μπάγερν (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Νόιερ, Στάνισιτς (62' Σαρ), Σίλε, Ερναντέζ, Ντέιβις (46' Ρίτσαρντς), Κίμιχ (72' Νιανζού), Γκορέτσκα, Γκνάμπρι, Μίλερ, Σανέ (62' Ζάμπιτσερ), Λεβαντόφσκι (68' Τσούπο-Μοτίνγκ)

Έσπασε το ρόδι η Άουγκσμπουργκ

Σεφτέ στις νίκες έκανε η Άουγκσμπουργκ, η οποία επικράτησε 1-0 της Γκλάνμπαχ και πανηγύρισε επιτέλους το πρώτο της τρίποντο. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Νίντερλεχνερ στο 81΄, με τους γηπεδούχους να ξεφεύγουν για πρώτη φορά από τις θέσεις του υποβιβασμού έπειτα από πέντε αγωνιστικές.

Άχρωμες, άοσμες, φουλ του...0

Την ίδια ώρα Αρμίνια Μπίλεφελντ με Χόφενχαιμ διασταύρωναν τα ξίφη τους σε ένα ματς με λιγοστές ευκαιρίες και... πολλά νεύρα. Καμία εκ των δυο δεν κατάφερε να βρει φαντασία στη δημιουργία και στην ανάπτυξη με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει μέχρι τέλους.

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε και το ματς Μάιντζ - Φράιμπουργκ, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να δώσουν συνέχεια στο εντυπωσιακό τους ξεκίνημα. Η Φράιμπουργκ έβαλε ηχηρό στοπ στο σύνολο του Σβένσον που έχασε τους πρώτους του βαθμούς έπειτα από δυο συνεχόμενες νίκες και παρέμεινε στην τρίτη θέση πίσω από Μπάγερν και Βόλφσμπουργκ.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα