Μπόατενγκ: Αποζημίωση 1,8 εκατ. ευρώ για τον ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του

Βασίλης Τεμπέλης
Μπόατενγκ: Αποζημίωση 1,8 εκατ. ευρώ για τον ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του

bet365

Το δικαστήριο επέβαλε στον κεντρικό αμυντικό της Λυών, Ζερόμ Μπόατενγκ, την καταβολή αποζημίωσης ύψους 1,8 εκατομμυρίων ευρώ για ενδοοικογενειακή βία στην πρώην σύζυγό του.

Γλίτωσε τη φυλάκιση ο Ζερόμ Μπόατενγκ για την ενδοοικογενειακή βία που άσκησε στην πρώην συζυγό του και μητέρα των δύο παιδιών του. Το δικαστήριο επέβαλε στον 33χρονο πρώην κεντρικό αμυντικό της Μπάγερν και νυν της Λυών την καταβολή αποζημίωσης ύψους 1,8 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Μπόατενγκ την είχε χτυπήσει βαριά πριν τρία χρόνια, όταν το ζευγάρι βρισκόταν σε διακοπές.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Φλεβάρη είχε βρεθεί νεκρή η Κάσια Λέναρντ, παλαιότερη σύντροφος του Γερμανού στόπερ, μία εβδομάδα αφότου το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του. Σύμφωνα, ωστόσο, με την έκθεση της αστυνομίας τα αίτια και οι συνθήκες του θανάτου της δεν μαρτυρούσαν εγκληματική πράξη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα