Ντόρτμουντ: Φοβούνται ακόμα για τον Χάαλαντ

Κώστας Ζάλιαρης
Ντόρτμουντ: Φοβούνται ακόμα για τον Χάαλαντ

bet365

Αν και η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού μετράει πλέον ώρες για την ολοκλήρωσή της, στην Μπορούσια Ντόρτμουντ θα παραμένουν ανήσυχοι για τον Χάαλαντ μέχρι και το φινάλε.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μπορεί να συνεχίζει να σκοράρει και να δείχνει ότι απολαμβάνει την παρουσία του στην Βεστφαλία και το Signal Iduna Park, ωστόσο, στην ομάδα του δεν μπορούν να ησυχάσουν.

Όπως αναφέρει η συνδρομητική και έγκυρη ιστοσελίδα theAthletic, η περίπτωση του Κιλιάν Μπαπέ και το θέμα της πιθανής μετακίνησής του στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι η αιτία για την οποία αν δεν κλείσει επίσημα το παράθυρο των μεταγραφών για το φετινό καλοκαίρι, στην Ντόρτμουντ θα παραμένουν σε εγρήγορση.

Η Ρεάλ με την Παρί μέσα στην ημέρα θα κάνουν τις καθοριστικές συζητήσεις για τον Μπαπέ, με τους Γάλλους να μην «πέφτουν» κάτω από τα 180 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του διεθνή επιθετικού.

Αν γίνει και αυτή η τεράστια μεταγραφή για φέτος – μετά τους Μέσι και Κριστιάνο – τότε, δεν αποκλείεται η Παρί να κινηθεί αμέσως για τον Χάαλαντ με τα χρήματα που θα εξασφαλίσει.

Αυτό είναι το σενάριο που τρομάζει τους ανθρώπους της Ντόρτμουντ, αφού, όπως είχε αναφέρει πριν από καιρό ο σύμβουλος της ομάδας, Ματίας Ζάμερ, «αν έρθει μια τρελή πρόταση 200 εκατομμυρίων, εγώ πως θα πείσω τα αφεντικά να την αρνηθούν;».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα