Λεβερκούζεν - Γκλάντμπαχ 4-0: Θρίαμβος για τις Ασπιρίνες με Σικ-Ντιαμπί και... τύχη (vid)

Λεβερκούζεν - Γκλάντμπαχ 4-0: Θρίαμβος για τις Ασπιρίνες με Σικ-Ντιαμπί και... τύχη (vid)

bet365

Με άπιαστο Μούσα Ντιαμπί (γκολ-ασίστ), τον Πάτρικ Σικ σε βραδιά... Euro αλλά και δύο τυχερά αυτογκόλ, η Λεβερκούζεν πήρε θριαμβευτικά την πρώτη νίκη της στη φετινή Bundesliga απέναντι στη Γκλάντμπαχ (4-0).

Το ιδανικό καλωσόρισμα στο κοινό της «Bay Arena» επιφύλασσε η Λεβερκούζεν του Τζιοβάνι Σεοάνε. Μεγάλη νίκη για τις Ασπιρίνες, η πρώτη στη φετινή σεζόν και μάλιστα με τεσσάρα κόντρα στη Γκλάντμπαχ, σε μια βραδιά που όλα πήγαιναν τέλεια για τους γηπεδούχους κι όλα... στραβά για τα Πουλάρια.

Η Μπάγερ προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά μέσα στο πρώτο δεκάλεπτο, με την αρχή να γίνεται μόλις στο 2' από το απίθανο αυτογκόλ του άτυχου Γιαν Ζόμερ, καθώς η μπάλα εξοστρακίστηκε πάνω του μετά το σουτ του Μπάκερ στο δοκάρι. Έξι λεπτά αργότερα, ο πρώτος σκόρερ του περασμένου Euro, Πάτρικ Σικ, έκανε σεφτέ στη φετινή σεζόν με υπέροχο πλασέ εκτός περιοχής και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο για την ομάδα του Άντι Χίτερ: δύο αναγκαστικές αλλαγές (Τιράμ, Λάινερ), ένα χαμένο πέναλτι στο 43' και το γκολ... πουθενά.

Σαν να μην έφτανε αυτό, το ρεσιτάλ γκίνιας κορυφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με τη Λεβερκούζεν να βρίσκει δεύτερο (τυχερό) αυτογκόλ στο 53' από το σουτ του Ντιαμπί που κόντραρε, για να σφραγίσει τον θρίαμβο στο 88' ο Γκουιρί.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα