Λεβαντόφσκι: Η άκαμπτη στάση της Μπάγερν, το ρίσκο και οι μνηστήρες

Βασίλης Τεμπέλης
Λεβαντόφσκι: Η άκαμπτη στάση της Μπάγερν, το ρίσκο και οι μνηστήρες

bet365

Η Μπάγερν δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αυτό το καλοκαίρι, ούτε και να συζητήσει τυχόν προτάσεις. Το ρίσκο των Βαυαρών, το συμβόλαιο του Πολωνού και οι πιθανοί επόμενοι προορισμοί του.

H είδηση ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ζήτησε από την Μπάγερν να αποχωρήσει «έσκασε» - όπως είναι φυσιολογικό - ως «κεραυνός εν αιθρία» στην ομάδα του Μονάχου.

Ο γερμανικός Τύπος (BILD, Kicker) κρατά χαμηλά την μπάλα στα ρεπορτάζ του, παίρνοντας απόσταση από την αποκάλυψη του Sky Sports. Σύμφωνα με το Athletic, ωστόσο, η πρωταθλήτρια Γερμανίας δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει τον 33χρονο Πολωνό επιθετικό.

Δεν είναι καν διατεθειμένη να ορίσει τιμή πώλησης, πόσο μάλλον να συζητήσει προτάσεις από ενδιαφερόμενες ομάδες. Η στάση όμως αυτή των Βαυαρών εγκυμονεί και ρίσκο.

Ο «Λέβα» γιορτάζει σε δύο μέρες (21/8) τα 33α του γενέθλια και το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2023. Η διαπραγματευτική ισχύς της Μπάγερν, δεδομένων των παραγόντων αυτών, μειώνεται. Αν όχι αυτό το καλοκαίρι, το επόμενο (2022) θα είναι η τελευταία τους ευκαιρία να μην τον χάσουν χωρίς... ευρώ στα ταμεία τους.

Κι αν φύγει, πού θα πάει; Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η πιο ισχυρή υποψηφιότητα. Οι Πολίτες βρίσκουν απροσπέλαστα εμπόδια στην περίπτωση του Χάρι Κέιν και ο Πεπ Γκουαρδιόλα γνωρίζει τον Λεβαντόφσκι από την κοινή τους θητεία στο Μόναχο.

Η Ρεάλ ενδιαφέρεται εδώ και... 10 χρόνια για τον Πολωνό σκόρερ, αλλά η μοίρα δεν τον έφερε ποτέ στη Μαδρίτη. Έτσι κι αλλιώς, ο πρώτος στόχος των Μερένγκες τα τελευταία χρόνια (ειδικά τις τελευταίες μέρες) είναι ο Κιλιάν Μπαπέ. Ενώ ήδη υπάρχει ο Καρίμ Μπενζεμά.

Το όνομά του συνδέθηκε αρκετές φορές με την Παρί Σεν-Ζερμέν. Πλέον, όμως, στη γαλλική πρωτεύουσα επικρατεί συνωστισμός... αστέρων. Μέσι, Μπαπέ, Νεϊμάρ. Για ν' αποκτηθεί κάποιος, πρέπει να έχει φύγει κάποιος άλλος. Κάτι που ο Νάσερ Αλ-Κελαΐφι διαψεύδει κατηγορηματικά...

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα