Bundesliga: Διατηρούνται οι πέντε αλλαγές, ανοιχτό το ενδεχόμενο μετακίνησης οπαδών

Κώστας Τόπας
Bundesliga: Διατηρούνται οι πέντε αλλαγές, ανοιχτό το ενδεχόμενο μετακίνησης οπαδών

bet365

Οι πέντε αλλαγές θα διατηρηθούν και τη νέα σεζόν στα γήπεδα της Bundesliga και της Bundesliga 2, ενώ η γερμανική ποδοσφαιρική Λίγκα (DFL), αναμένεται να ανάψει το «πράσινο» φως για τις μετακινήσεις οπαδών.

Οπως πέρυσι, έτσι και φέτος στη Bundesliga αλλά και στη δεύτερη κατηγορία πρωταθλήματος Γερμανίας θα υπάρχει ο κανονισμός των πέντε αλλαγών, τον οποίο είχε προτείνει η IFAB, ως κίνηση «αποφόρτισης» των ποδοσφαιριστών από τα σερί ματς που έδιναν λόγω της πανδημίας.

Από εκεί και πέρα η γερμανική ποδοσφαιρική Λίγκα (DFL), είναι θετική στο ενδεχόμενο να επιτρέπει τις εκτός έδρας μετακινήσεις των φιλάθλων, κάτι που τα προηγούμενα χρόνια είχε απαγορευτεί.

«Όσο θα επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα, το 5% των εισιτηρίων θα πηγαίνει στην κάλυψη των αναγκών της φιλοξενούμενης ομάδας» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της γερμανικής Λίγκας, τονίζοντας παράλληλα πως όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες με τον κορονοϊό, το ποσοστό των οπαδών των φιλοξενούμενων συλλόγων θα φτάσει μέχρι και το 10%.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα