Καραγκούνης: «Να παίξουν Ελλάδα-Λέστερ να δούμε ποιος είναι καλύτερος» (vid)

Gazzetta team
Καραγκούνης: «Να παίξουν Ελλάδα-Λέστερ να δούμε ποιος είναι καλύτερος» (vid)

bet365

Ο Γιώργος Καραγκούνης έδωσε τη λύση στο ερώτημα ποιος άθλος είναι μεγαλύτερος: Αυτός της Ελλάδας το 2004 ή της Λέστερ με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Αγγλία από τη Λέστερ πέρυσι έκανε τον κόσμο να συγκρίνει αυτόν τον άθλο με εκείνος την Ελλάδας το 2004.

Ελλάδα ή Λέστερ; Το δίλημμα που προέκυψε κι ο Γιώργος Καραγκούνης έδωσε τη λύση! «Να δώσουμε φιλικό, είμαστε ακόμη σε καλή κατάσταση», είπε ο «τυπάρας»... πετώντας το γάντι στην ομάδα του Ρανιέρι.

«Και οι δύο είναι τεράστιες κι οι μεγαλύτερες στην ιστορία του ποδοσφαίρου», είπε αρχικά στο «Goal.com» ο Καραγκούνης και συνέχισε:

«Αν θέλουμε να δούμε ποιο είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα, τότε πρέπει να μιλήσω με τον φίλο μου τον Κλάουντιο Ρανιέρι και να κανονίσουμε ένα φιλικό, ώστε να δούμε ποια ομάδα είναι η καλύτερη - είμαστε ακόμη σε καλή φόρμα», είπε ο θρυλικός αρχηγός της Εθνικής και στη συνέχεια στάθηκε στο επίτευγμα των «αλεπούδων»:

«Σίγουρα ό,τι έκανε η Λέστερ πέρυσι ήταν τεράστιο. Αυτή η ομάδα έπρεπε να είναι σε καλή κατάσταση όλο τον χρόνο, ενώ η Ελλάδα το έκανε αυτό σε ένα μήνα, παίζοντας απέναντι σε μεγάλες ομάδες όπως αυτή του Ζιντάν. Είναι διαφορετικό αλλά και τα δύο είναι σημαντικό το ίδιο».

 

Τελευταία Νέα